06 / 05 / 2024

Apple geliştiricilerine müjde! Artık para alınmayacak

Apple geliştiricilerine müjde! Artık para alınmayacak

Apple yazılımlarının geliştirici beta versiyonlarını tecrübe etmek için bugüne dek senelik ücret ödemek mecburiyetinde kalanlara müjde. Sadece beta versiyonları için ücret mecburiyeti kaldırıldı.



Apple geliştiricileri kimdir?

Apple geliştiricileri, Apple'ın yazılım ve uygulama ekosistemi için uygulama ve yazılım geliştiren bireyler veya şirketlerdir. Apple geliştiricileri, genellikle iOS, iPadOS, macOS, watchOS ve tvOS gibi Apple platformları için mobil uygulamalar, oyunlar, web siteleri, Mac uygulamaları, Apple Watch uygulamaları ve diğer yazılım ürünleri geliştirmektedir.

Apple'ın geliştiricilere sunduğu temel araçlardan biri Xcode adlı entegre geliştirme ortamıdır. Xcode, Apple platformları için uygulama geliştirmek için kullanılan bir yazılım paketidir ve geliştiricilere programlama dili seçenekleri, arayüz tasarımı, hata ayıklama ve derleme gibi geliştirme süreçlerini kolaylaştıran araçlar sunar.

Apple geliştiricilerine müjde! Artık para alınmayacak

Apple geliştiricileri, Apple Developer Programı'na katılarak çeşitli avantajlardan faydalanabilirler. Bu program, geliştiricilere beta sürümlerine erişim, geliştirici belgeleri, araçlar ve kaynaklar, dağıtım imkanları ve App Store'a uygulama sunma gibi bir dizi fırsat sunar. Ayrıca, Apple geliştiricileri App Store'da ücretli veya ücretsiz uygulamalar yayınlayarak gelir elde edebilirler.

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 07 Haziran 2023 tarihinde saat 22:50'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 23.45 Türk Lirası, euro 25.10 Türk Lirası, altının gramı ise 1487 Türk Lirası değerinde.

Borsada parası olanlar bu habere hemen bakın! son 3 ayın zirvesine çıktı

Oyun tutkunlarına müjde! Epic Games Store'da Payday 2 ücretsiz 

Kira artışına nasıl engel olunur? İşte herkesin merak ettiği yöntemler


Geri Dön