29 / 04 / 2024

Apple, iPhone SE 3 ve yeni Mac'lerin tanıtılacağı tarihi duyurdu! İşte fiyatı ve özellikleri...

Apple, iPhone SE 3 ve yeni Mac'lerin tanıtılacağı tarihi duyurdu! İşte fiyatı ve özellikleri...

Dünyaca ünlü teknoloji devi Apple, iPad Air 5, iPhone SE 3 ve M2 çipli MacBook Pro'nun tanıtılacağı tarihi açıkladı. 



Nisan 2020’de daha uygun iPhone modeli SE 2020’yi görücüyle çıkaran Apple, oldukça iyi satış rakamlarına ulaşmıştı. Daha küçük ekranlı bir iPhone modelini piyasaya süren Apple, iPhone SE 2020’nin ardından SE 3 modelini çıkaracak.

Bazı kaynaklar, Apple'ın yeni ürünü iPhone SE 3’ü 300 dolara piyasaya çıkaracağını söyleyerek, çıkış tarihi için de 8 Mart tarihine işaret ediyordu.

İPHONE SE 3 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Apple, 2022’de yapacağı tanıtım tarihini resmen açıkladı. "Peek Performance" sloganıyla ilan edilen Apple’ın etkinliği, 8 Mart Salı günü TSİ 21.00'de Apple Park’tan yayınlanacak.

İPHONE SE 3’ÜN ÖZELLİKLERİ NASIL OLACAK?

Apple analisti Ming-Chi Kuo tarafından paylaşılan bilgilere göre; iPhone SE 3, 5G destekli olacak ve iPhone 13 serisinde de yer alan A15 Bionic işlemci ile tasarlanacak. iPhone SE (2020) ile benzer tasarım hatlarına sahip olacağı düşünülen iPhone SE 3’ün 4.7 inç ekranına Touch ID özellikli orta tuş eşlik edecek ve alüminyum çerçeve ile tasarlanacak.

Apple, iPhone SE 3 ve yeni Mac lerin tanıtılacağı tarihi duyurdu! İşte fiyatı ve özellikleri...

ETKİNLİKTE BAŞKA NELER TANITILACAK?

iPhone SE 3 modelinin bu etkinlikte kesin olarak tanıtılması bekleniyor. Ayrıca, ABD’li teknoloji devi Apple’ın birkaç ürünü daha tanıtacağı belirtildi. 

Apple'ın 2022 yılı içerisinde M2 ​​çipli birkaç yeni Mac piyasaya çıkarmaya hazırlandığı ifade ediliyor. Bunların 13 inç Mac Mini, MacBook Pro, 24 inç iMac ve tekrardan tasarlanmış MacBook Air olacağı söyleniyor.

Ayrıca, bu modellerden hangilerinin 8 Mart'taki etkinlikte tanıtılacağına dair henüz bir bilgi paylaşılmadı. Apple'ın 5. nesil iPad Air modelini de etkinlikte görücüye çıkaracağı gelen bilgiler arasında yer alıyor…

Apple, iPhone SE 3 ve yeni Mac lerin tanıtılacağı tarihi duyurdu! İşte fiyatı ve özellikleri...

YENİ NESİL MAC MİNİ

Mac Mini’nin güncellenmiş versiyonu 2022’in ilk Apple etkinliğinde tanıtılacak. 2020’de Apple Silicon M1’e geçse de üst düzey sürümlerinde Intel işlemcileri kullanan Mac Mini’nin 2022’de M1 Max ya da M1 Pro işlemcili yeni versiyonunun tanıtılacağı düşünülüyor.

Apple’dan katlanabilir yeni cihaz geliyor…


Geri Dön