15 / 05 / 2024

Apple’dan katlanabilir yeni cihaz geliyor…

Apple’dan katlanabilir yeni cihaz geliyor…

Teknoloji devi ve öncüsü Apple, üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü yeni katlanabilir cihaz için ilk ipuçlarını verdi. İşte detaylar…



Apple’ın merakla beklenen ve üzerinde çalıştığı yeni katlanabilir cihaz, bir akıllı telefon değil. Rekabetin yoğun olduğu akıllı telefon piyasasında, her geçen gün yeni model ve üretimlerle yarış halinde olan firmalar içerisinde Apple’dan da uzun süredir katlanabilir bir telefon üretmesi bekleniyordu.

Sözcü’de yer alan habere göre Apple gerçekten de katlanabilir bir cihaz üzerine çalışıyor fakat bu cihaz bir telefon olmayacak. Apple’ın piyasaya süreceği katlanabilir cihazın 20 inç olduğu ve MacBook ya da iPad olarak kullanılabileceği belirtildi. Katlandığında klavyeli bir dizüstü bilgisayar gibi kullanılmasının yanı sıra açıldığında da harici bir klavye ile kullanılabilecek daha büyük bir monitör görevi görmesi bekleniyor. Ayrıca, fiziksel bir klavyeye bağlı, katlanabilir 20 inçlik bir ekran üretebilir yada sadece ekranın bir kısmı sanal klavye olarak kullanılabilecek.

 Apple’dan katlanabilir yeni cihaz geliyor…

Bu tarz bir cihazın kullanım için tercih edilmesi uzun zaman alacağa benzese de teknoloji severler için heyecan verici bir inovasyon olarak bekleniyor. Apple, 2025 yılından sonra, muhtemelen 2026-2027 yıllarında çıkması beklenen katlanabilir cihaz dışında Apple Car ve AR/VR kulaklıklar gibi başka inovatif projeleri de sürdürüyor.

 

Apple kullanıcılarına müjde! iPhone SE 3 için geri sayım başladı!

Apple'ın yeni tasarımı iPhone 14: Çentiksiz ekranla geliyor!

iPhone kullanıcılarını sevindirecek haber! Fiyatı çok daha ucuz olabilir...


Geri Dön