28 / 04 / 2024

Apple kullanıcılarına müjde! iPhone SE 3 için geri sayım başladı!

Apple kullanıcılarına müjde! iPhone SE 3 için geri sayım başladı!

Apple kullanıcıları tarafından merakla beklenen iPhone SE 3 modeli için geri sayım başladı. Apple'ın iPhone SE 3'ün de dahil olduğu yeni ürünlerini tanıtımı için 8 Mart günü bir etkinlik düzenleyeceği gündeme geldi....



Apple’ın uygun fiyatlı modeli iPhone SE 3'ün tanıtımı heyecanla bekleniyor. Apple'ın bu yıl 8 Mart'ta Bahar etkinliğine ev sahipliği yapacağı konuşuluyor. 

Mynet'te yer alan habere göre; Apple yıl içinde birden fazla etkinlik gerçekleştiriyor. Şirket yeni iPhone'ları tanıtmak için genellikle eylül ayınını tercih ederken, bahar aylarında da yeni ürünlerini görücüye çıkarmak adına etkinlikler yaı-pıyor. 

Apple kullanıcılarına müjde! iPhone SE 3 için geri sayım başladı!

APPLE 8 MART'TA NELER TANITACAK? 

Apple'ın henüz kesinleşmeyen 8 Mart etkinliğinde 5G destekli yeni iPhone SE (iPhone SE 3) modelini ve yeni iPad Air'i tanıtması bekleniyor.

iPHONE SE 3'ÜN ÖZELLİKLERİ NELER?

iPhone SE+ 5G adıyla da piyasaya süreceği ifade edilen yeni iPhone SE'nin 5G desteği, geliştirilmiş bir kamera ve Apple'ın iPhone 13'te kullandığı A15 Bionic çip ile güçlendirilmesi bekleniyor. iPhone SE 3'ün tasarımının ise iPhone 8 benzeri olacağı konuşuluyor. 

Xiaomi 12 serisinin çıkış tarihi belli oldu! Fiyat listesine inanamayacaksınız!

Apple'ın yeni tasarımı iPhone 14: Çentiksiz ekranla geliyor!


Geri Dön