04 / 05 / 2024

Apple'ın yeni tasarımı iPhone 14: Çentiksiz ekranla geliyor!

Apple'ın yeni tasarımı iPhone 14: Çentiksiz ekranla geliyor!

Apple'ın eylül ayında piyasaya çıkaracağı iPhone 14 serisinin ekranı hakkında herkesi şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. İphone 14 serisinin fiyatının çok yüksek olabileceği de internete sızdırılan bilgiler arasında. Ayrıntılar haberimizde...



Apple kullanıcıları tarafından büyük bir heyecanla beklenen iPhone 14 serisi için yeni iddialar ortaya atıldı. Apple'ın iPhone X modeli ile kullanıcılarına sunduğu Face ID ve ekrandaki çentiğin iPhone 14 serisi ile kaldırılacağı ortaya çıkan iddialar arasında. Ancak cihazın yeni ekranı, kullanıcıların beklediği gibi çıkmaybilir. iPhone 14 serisinde kameralar daha büyük olarak gelebilir.

Apple ın yeni tasarımı iPhone 14: Çentiksiz ekranla geliyor!

iPhone 14 serisi sınıfının diğer modellerine fark atacak

Apple'ın eylül ayında tanıtımını gerçekleştireceği iPhone 14 serisinin Pro modelleri, diğer cihazlara fark atacak gibi gözüküyor. 120Hz ekran yenileme hızına sahip ProMotion ekranların sadece Pro modellerinde olacağı da ortaya atılan iddialar arasında yer alıyor.

Bu sene Apple'ın yeni bir mini model satışa çıkarmayacağı, onun yerine ise 14 Max modeli ile 14 serisini genişleteceği bilgileri de sızdırıldı. Böylece gözler mini olarak beklenen 4. nesil SE modellerinin çıkacağı tarihe çevrildi. Bu tarih ise 2023 senesi olacak gibi duruyor. 

Apple ın yeni tasarımı iPhone 14: Çentiksiz ekranla geliyor!

iPhone 14 serisindeki modellerde ekrandaki çentikler kaldırılıyor

Apple'ın eylül ayında satışa çıkaracağı iPhone 14 serisindeki tüm modellerde ekrandaki çentiğin kaldırılacağı ve bunun yerine selfie kamerasını delikli ekran teknolojisi kullanarak faceID sensörleriyle birleştireceği ortaya çıktı. Ancak ekran üreticisi sınırlı sayıda delikli ekrana sahip olduğunu açıkladı.

Böylece Apple'ın iPhone 14 ve 14 max modelleri için çentikli ekran kullanacağı, iPhone 14 Pro ve 14 Max modelleri için de delikli ekrana geçeceği belli oldu. Teknoloji dünyasında bugün iPhone 14 modelinin ekranında bulunacak FaceID delikleri ve kameranın normal modellerine göre çok daha büyük olacağı ortaya atılan iddialar arasında.

iPhone kullanıcılarını sevindirecek haber! Fiyatı çok daha ucuz olabilir...

iPhone 13 tanıtımı yeni yapılan Galaxy S22'yi ardında bıraktı!

Apple ailesi genişliyor: Ucuz İphone SE modeli yolda!

Samsung Galaxy S21 Plus'da tam 4 bin 500 TL indirim! Bu fırsatı kaçırmayın!

Redmi Note 11 Pro modelinin çıkış tarihi belli oldu! İşte ayrıntılar...


Geri Dön