28 / 04 / 2024

Redmi Note 11 Pro modelinin çıkış tarihi belli oldu! İşte ayrıntılar...

Redmi Note 11 Pro modelinin çıkış tarihi belli oldu! İşte ayrıntılar...

Redmi Note 11 Pro modelinin çıkış tarihi ile özellikleri belli oldu. Xiaomi Redmi Note 11 Pro ve Redmi Note 11 pro 5G ne zaman satışa çıkarılacak? Modellerin özellikleri neler? Ayrıntılar haberimizde...



Xiaomi markasının, ocak ayında tanıtımını yaptığı Redmi Note 11 Pro serisinin, çıkış tarihi ve özellikleri belli oldu. Teknoloji meraklıları tarafından uzun zamandır beklenen Redmi Note 11 Pro akıllı cihaz ve serisinin, mart ayında düzenlenecek olan lansman ile satışa sunulacağı açıklandı.

Redmi Note 11 Pro modelinin çıkış tarihi belli oldu! İşte ayrıntılar...

Henüz Türkiye'de satışa sunulmamış olan bu model Avrupa ülkelerinde ve Amerika Birleşik Devletleri'nde satışa sunulmuş durumda. Redmi Note 11 Pro modelinin standart baz donanım versiyonunu piyasa çıkarılmasının ardından Xiaomi markası, Redmi Note 11 Pro ve Redmi Note 11 Pro Plus 5G versiyonlarını da satışa çıkartmak için gün sayıyor.

Redmi Note 11 Pro modeli çıkış tarihi belli oldu

Redmi Note 11 Pro modeli, standart baz donanım versiyonu ile aynı seviyede olacak. Xiaomi markasının Web sitesinde tanıtımını yaptığı akıllı cihaz, siyah, mavi ve beyaz renk seçenekleri ile alıcılarının karşısına çıkıyor. Redmi Note 11 pro 5G modeli de aynı renkler ile satışa sunulacak. 

Xiaomi'nin kendi Web sitesinde tanıtımını yaptığı cihazın görüntüsü, 1080MP kamera, 120Hz ekran, 67W şarj ve 5G desteği olmak üzere farklı özelliklerine dair ince detayların bilgisini veriyor. Her iki modelinde diğer ülkelerde satışa çıkarılaması cihazların özelliklerinin tahmin edilmesinin zor olmayacağı yönünde.

Redmi Note 11 Pro modelinin çıkış tarihi belli oldu! İşte ayrıntılar...

Redmi Note 11 Pro modeli, G96 yongası ile desteklediği için 5G özelliğinden yararlanamıyor. Ancak model diğer tüm özellikleri desteklemesi ile bu sorunu kullanıcılarına unutturacak gibi duruyor.

Redmi note 11 Pro, diğer ülkelerde 299 ABD Dolarından satışa çıkarılırken Pro 5G modeli ise 329 ABD Dolarından satışa çıkarılacak. Redmi Note 11 Pro Plus cihazının 5G desteklemeyen versiyonuna benzer özellikler taşıması daha satışa çıkmadan tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Android 13 güncellemesi alacak modeller sızdırıldı! İşte güncellemeye sahip olacak o modeller...

Redmi K50 Gaming Edition'ın 60 saniye içindeki rekor satışına inanamayacaksınız!

Xiaomi Mix Fold 2'nin çıkış tarihi belli oldu!

Türkiye'de üretilen Redmi 10 modeli görücüye çıktı!

Xiaomi'den şok fiyatlar! Düştükçe düşüyor...


Geri Dön