02 / 05 / 2024

Samsung Galaxy S21 Plus'da tam 4 bin 500 TL indirim! Bu fırsatı kaçırmayın!

Samsung Galaxy S21 Plus'da tam 4 bin 500 TL indirim! Bu fırsatı kaçırmayın!

Beklenen an geldi Samsung Galaxy S21 Plus 4 bin 500 TL'lik indirime girdi. Yeni bir akıllı cihaza sahip olmak isteyen kullanıcılar tercihini Samsung S21 Plus'dan yana kullanacaklar. Bu indirim fırsatını kaçırmayın. Detaylar haberimizde...



Teknoloji dünyasında yıldızı parlayan şirketler arasında yer alan Samsung, S21 Plus modelinde tam 4 bin 500 TL'lik indirim yaptı. Yeni bir akıllı cihaz sahibi olmak isteyenler bu indirim fırsatını kaçırmayın. Küresel çapta yaşanan dolar kurunun hareketlenmesi bazı sektörleri yakından etkiledi.

Bu sektörler arasında teknoloji de var. Teknoloji sektörünün kalbi olan akıllı cihazların fiyat etiketleri de dolar kuru ile ciddi oranlarda artış gösterdi. Bu durumda Samsung'dan teknoloji meraklılarının yüzünü güldürecek  indirim haberi geldi.

Samsung Galaxy S21 Plus da tam 4 bin 500 TL indirim! Bu fırsatı kaçırmayın!

Samsung, S21 Plus modelinin fiyat etiketinden tam 4 bin 500 TL kırdı. Ancak güncel kur ile artan fiyat etiketlerine yüksek oranlarda indirim gelse de alıcılar tarafından indirimli fiyatı bile çok yüksek olarak karşılanabiliyor.

Samsung S21 Plus kullanıcılarına sunduğu güzellikler ile alıcılarının tercih listesinde ilk sıralarda yerini alıyor. Üretkenliği ve verimliliğin yüksek olmasına ihtiyaç duyan kullanıcılara Samsung, Android işletim sisteminin yüksek performansını sağlıyor.

Samsung Galaxy S21 Plus modelinin özellikleri neler? Cevabı haberimizde...

 


Geri Dön