23 / 05 / 2024

Apsiyon'da kira dönemi başladı!

Apsiyon'da kira dönemi başladı!

Apsiyon, kat maliklerini de unutmayıp yepyeni modülünü hayata geçirdi. “Kira” modülü ile hem ev sahibinin hem de kiracının yüzü gülüyor.



Son yıllarda gelişen inşaat sektörü ile birlikte hızla büyüyen siteler yapılmaya başlandı. Elbette bu gelişimin onlarca artısı vardı. Havuzlar, spor tesisleri, kafeler ve sitenin hemen altında yer alan alışveriş merkezleri. Bu heyecan veren gelişim ile sitelerdeki tüm daireler hızlı bir şekilde dolmaya başladı.

 

Fakat bu süreçte çözülmesi gereken sorunlar da oluşmaya başladı. Örneğin, 4000 dairelik bir sitede oturduğunuzu düşünün. Sitede yaşayan insanların büyük bir çoğunluğunu tanımanız ve iletişim halinde olmanız bir hayli güç. Bununla birlikte sitede o kadar kişi yaşarken siteye kimin girip çıktığını, girenlerden kaçının misafir, kaçının site sakini olduğu anlamak da neredeyse imkansız.

 

APSİYON İLE HER ŞEY DEĞİŞTİ
Artan sorunların farkına vararak 2010 yılında geliştirilmeye başlanan Apsiyon ile artık gelişen inşaat sektörü yepyeni bir çehreye kavuşuyor. Nasıl mı?

Apsiyon;
Site sakini ile yönetici arasında bir köprü oluşturarak iletişimi kolaylaştırıyor.

 

Sitenin yöneticisinin, muhasebecisinin ve daha birçok çalışanının iş yükünü hafifletecek dijital bir asistan görevi görüyor.

 

Sadece site yönetiminin değil, site sakininin de yanında yer alıyor. Appstore ve Google Play’ den ücretsiz olarak indirebileceğiniz Apsiyon mobil uygulama ile aidat ödeme, finansal durum takibi, iş talebi – takibi ve sitede verilen hizmetler için rezervasyon sadece birkaç tık uzağınızda.

 

KİRA MODÜLÜ HAYATA GEÇİRİLDİ
Yöneticilere 360 derece hizmet sunan Apsiyon, kat maliklerini de unutmayıp yepyeni modülünü hayata geçirdi. “Kira” modülü ile hem ev sahibinin hem de kiracının yüzü gülüyor.

 

Apsiyon’ un yepyeni kira modülü ile;
Ev sahipleri için kira ödemelerini Apsiyon üzerinden takip etme

 

Kiracı için farklı ödeme seçenekleriyle kira ödeme ayrıcalıkları sunuluyor.

 

Tüm bu avantajlar için kira sözleşmesini sisteme kaydetmek yeterli!

 

360 DERECE HİZMET GARANTİSİ
Apsiyon, 500.000’in üzerinde site sakini olan 300.000 konuta, A’dan Z’ye hizmet vermek için günden güne gelişmeye devam ediyor. Yaptığı entegrasyonlar ve iş birlikleri ile kullanıcısından tam not almayı da başarıyor.

 

Apsiyon - Karel entegrasyonu ile sitelere; CCTV kamera sistemleri, bariyer ve kartlı geçiş sistemleri ile plaka okuma sistemi gibi bütünleşik çözümler sunuluyor.

 

Bulut Fon ile yapılan çözüm ortaklığı ile sanal santral hizmeti ile santral ve telefon görüşme maliyetlerini düşürüyor, eşsiz IVR sistemi ile iş yükünü azaltıyor! Site sakinleri çağrı merkezini aradıklarında yalnızca bir tuşa basıp borçlarını sorgulayabiliyor ve sesli yanıt sistemi üzerinden ödemelerini yapabiliyorlar.

 

Corvass - Apsiyon iş birliği ile yönetimler; site sakinleriyle kolayca iletişime geçilebiliyor ve gelişmiş raporlama hizmetlerinden faydalanabiliyor.

 

Apsiyon, Kapalı Çarşı’nın da yönetiminde yer alarak Türkiye’nin tarihi dokusuna çok önemli bir hizmet veriyor.

 

YENİ NESİL ASİSTAN İLE HAYAL GÜCÜNÜ ZORLA
Apsiyon, 60 kişilik dinamik ekibi ile her gün kendini geliştirmeye devam ederken, kullanıcılarının taleplerine de kulak verip hayal gücünü zorluyor. Bunun en iyi örneklerinden biri de bir Nef inovasyonu patentli “Foldhome Sistemi”. 

 

Bu sistem, Apsiyon ve Nef entegrasyonu sayesinde tamamen Apsiyon üzerinden yönetiliyor ve site sakinleri tarafından sorunsuzca kullanılmaya devam ediyor.

 


PEKİ FOLDHOME NEDİR?
Bir evin içine sığamayacak, hatta alışılmış sitelerin sosyal tesislerinin kapsayamayacağı kadar farklı odalar 
Patentli bir Nef keşfi olan Foldhome konsepti, “erişilebilir özgürlük” fikriyle hayata geçti. Sosyal alan kullanımını farklı bir bakış açısı ile çözümlendiği Foldhomelarda, alışılmış sosyal tesislerden tamamen farklı olarak ve kişiye özel kullanım alanları sunularak,  5 bin m2'lik bir evin sahip olabileceği özellikler 60 metrekarelik bir evin içine dahil ediliyor. “Neden herkesin 5000 m2 evi olmasın” felsefesiyle geliştirilen Fold konsepti ile sahip olunan metrekareyi kolaylıkla genişletmek, mekanı ihtiyaca yönelik büyütüp küçültmek mümkün. Sabit aidat olmadan, sadece kullanıldığı zaman ücret ödenen ve ‘kullan-öde’ sistemiyle çalışan Foldhome üniteleri, Nef’in tüm projelerinde bulunmaktadır. 

 

APSİYON AR-GE MERKEZİ AÇILDI!
Türkiye’nin 65 ilinde, 60 kişilik ekibi ve 4 bölge yöneticiliği ile yaklaşık 2600 sitede, 300.000 konutta yaşayan ve çalışan 600.000’in üzerinde kişiye hizmet veren Apsiyon, Türkiye’nin 466. Ar-Ge Merkezi olarak “Apsiyon Ar-Ge Merkezi”ni açtı!
 


Geri Dön