16 / 06 / 2024

Apsiyon kira modülü

Apsiyon kira modülü

Apsiyon, kat maliklerini de unutmayıp yepyeni modülünü hayata geçirdi. “Kira” modülü ile hem ev sahibinin hem de kiracının yüzü gülüyor.

Mirasta, geriye dönük kira nasıl alınır?

Geriye dönük miras hakkından yararlanmak isteyenler, "Mirasta geriye dönük kira nasıl alınır?" sorusuna yanıt arıyor. İşte mirasta geriye dönük kiraya ilişkin tüm ayrıntılar...

ŞOK’ta hafta sonu indirimleri! Midi fırın 1.119 TL’ye, cam ocak 2 bin 499 TL’ye, ankastre modül 1.099 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta hafta sonuna özel A’dan Z’ye indirimler geliyor. Buna göre, midi fırın 1.119 TL’ye, cam ocak 2 bin 499 TL’ye, ankastre modül 1.099 TL’ye düşecek. İşte 7 Ekim 2023 Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Carrefour'dan Oppo Reno 6'ya bomba indirim! Art arda gelen kampanyalar vatandaşı sevince boğdu

Oppo Reno 6, şık ve zarif bir tasarıma sahiptir. İnce çerçeveler, yuvarlatılmış kenarlar ve arkaya yerleştirilmiş kamera modülü, estetik açıdan hoş bir görünüm sunar. Carrefour'un sunduğu %5 İndirimli tarifeyi kaçırmayın!

Huawei P60 Pro yeni tasarımı ile ortaya çıktı! İşte özellikleri

Huawei'nin yeni P60 ve P60 Pro telefonları artık oldukça yakın. Öte yandan Huawei P60 Pro'nun dizayn açısından farklı bir cihaz olacağı söyleniyor.  Ortaya çıkan Huawei P60 Pro görüntüleri ve kamera modülü de bu söylentileri doğruluyor.

Kiralar yeniden uçtu, İstanbul’da en yüksek kira artışı lüks semtlerde değil, bu iki ilçede oldu!

Türkiye’de kira artışları yeniden hızlandı. Kiralık konutlarda metrekare başına yıllık fiyat artışının yüzde 172,9’a yükseldiği, kiralık konutta ilan metrekare fiyatının ise 71 TL’ye çıktığı bildirildi.

Konut kiralarında uygulanacak olan yüzde 25 artış sınırı genişletilsin talebi

TBMM Genel Kurulunda konut kira artışlarının, 1 Temmuz 2023'e kadar, bir önceki kira yılına ait bedelin yüzde 25'ini geçmemesine ilişkin düzenleme kabul edildi. Esnaflar söz konusu sınırlamanın işyeri kiralarında da uygulanmasını talep etti.

Modül İstanbul Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Modül İstanbul Mimarlık Limited Şirketi Üsküdar'da Cevher Şamil Ekmen tarafından kuruldu.

İşte Xiaomi 12 Ultra fiyatları!

Xiaomi 12 Ultra kamera modülü devasalığı ve işlemci sürpriziyle geliyor. Xiaomi 12 Ultra’nın Snapdragon 8 Gen 1 Plus işlemcisini ilk kullanacak telefon olması bekleniyor. İşte detaylar...

Yeni Modül İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Modül İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Dirlik tarafından kuruldu.

Modül Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Modül Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Berke Sezginer ve Hazar Günen ortaklığında kuruldu.

Kütahya'da kira karşılığı yapım işi ihalesi!

Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya'da kira karşılığı yapım işi ihale ediyor. İhale 21 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Kütahya'da kira karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kütahya Belediye Başkanlığı, kira karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor. İhale 29 Haziran 2021 tarihinde yapılacak.

Kütahya'da kira karşılığı inşaat yapım işi!

Kütahya Belediye Başkanlığı, kira karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. ihale 16 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Apsiyon kira modülü Haberi

Apsiyon kira modülü

Son yıllarda gelişen inşaat sektörü ile birlikte hızla büyüyen siteler yapılmaya başlandı. Elbette bu gelişimin onlarca artısı vardı. Havuzlar, spor tesisleri, kafeler ve sitenin hemen altında yer alan alışveriş merkezleri. Bu heyecan veren gelişim ile sitelerdeki tüm daireler hızlı bir şekilde dolmaya başladı.

Fakat bu süreçte çözülmesi gereken sorunlar da oluşmaya başladı. Örneğin, 4000 dairelik bir sitede oturduğunuzu düşünün. Sitede yaşayan insanların büyük bir çoğunluğunu tanımanız ve iletişim halinde olmanız bir hayli güç. Bununla birlikte sitede o kadar kişi yaşarken siteye kimin girip çıktığını, girenlerden kaçının misafir, kaçının site sakini olduğu anlamak da neredeyse imkansız.

APSİYON İLE HER ŞEY DEĞİŞTİ
Artan sorunların farkına vararak 2010 yılında geliştirilmeye başlanan Apsiyon ile artık gelişen inşaat sektörü yepyeni bir çehreye kavuşuyor. Nasıl mı?

Apsiyon;
Site...