30 / 04 / 2024

Huawei P60 Pro yeni tasarımı ile ortaya çıktı! İşte özellikleri

Huawei P60 Pro yeni tasarımı ile ortaya çıktı! İşte özellikleri

Huawei'nin yeni P60 ve P60 Pro telefonları artık oldukça yakın. Öte yandan Huawei P60 Pro'nun dizayn açısından farklı bir cihaz olacağı söyleniyor.  Ortaya çıkan Huawei P60 Pro görüntüleri ve kamera modülü de bu söylentileri doğruluyor.



Huawei P60 Pro çok yakında

Huawei P60 serisi yine fotoğrafçılık noktasına odaklanacak ve birçok yeni özelliği bünyesinde barındıracak. Ancak P60 Pro'nun render  edilmiş görüntüleri şık bir tasarıma işaret ediyor. Kavisli ekran tasarımının yanında benzersiz bir kamera modülü görülüyor.

Huawei P60 serisinin, ekran için Kunlun sertleştirilmiş cam gibi Mate 50 serisinden bazı özellikleri benimsemesi bekleniyor (telefonlar ayrıca toz ve su geçirmezlik için IP68 derecesine sahip olacak). Ayrıca, uydu iletişimini desteklemeleri gerekir, ancak bu, BeiDou takımyıldızını kullanacak ve Çin dışında sınırlı desteğe sahip olabilir (Mate 50 telefonlarında olduğu gibi).

Geçmiş sızıntılar, P60 Pro'nun 50MP Sony IMX888 sensörünü arkada konumlandıracağını söylüyordu. Ayrıca telefonun bu kamera bölmesinde ultra geniş açı için 50 MP Sony IMX858 sensörüne ve 64 MP OmniVision OV64B telefoto sensörüne sahip olması bekleniyor. Huawei'nin kendi XMAGE markasının da bu kameralarda yer aldığını görüyoruz.

Huawei P60 Pro yeni tasarımı ile ortaya çıktı! İşte özellikleri

Ayrıca P60 Pro'nun gücünü Snapdragon 8 Gen 2 yongasından alması bekleniyor. Ancak bunun teknoloji kısıtlamaları kapsamında gerçekten gerçekleşip gerçekleşmeyeceği bilinmiyor. Gelen haberlere göre telefonun 120Hz yenileme hızına sahip 6,6 inç 1440p OLED ekrana sahip olacağı ve 5000mAh batarya
 ile destekleneceği belirtiliyor. Öte yandan Huawei'nin Mart ayında P60 serisi de dahil olmak üzere Mate 60 serisini tanıtması bekleniyor.


Geri Dön