27 / 04 / 2024

Huawei P60 Pro hayranlarına müjde! Daha önce hiç görülmemiş kameralarla gelecek

Huawei P60 Pro hayranlarına müjde! Daha önce hiç görülmemiş kameralarla gelecek

Yaklaşan Huawei P60 Pro akıllı telefonun tasarımını gösteren bir görsel çevrimiçi olarak ortaya çıktı. Kavisli kenarı ve dikkat çekici bir periskop  kamerası ile çekici bir ekran görüntüsü verecek.



Sızdırılan bilgiler sonunda doğru çıkarsa ve rekabette öne çıkan bir tasarım ortaya çıkarsa bu, şirketin yeni amiral gemisi olacak. Huawei P60 serisi resmi olarak onaylanmadı, bu nedenle tüm özellikleri öğrenmek ve beklentilerimizi karşılayıp karşılamadıklarını görmek için şirketin yeni telefonları tanıtmasını beklememiz gerekecek.

Huawei P60 Pro'nun tasarımı sızdırıldı

Yeni Huawei P60 Pro prototipinin tasarımcısı HoiINDI , cihazın yükseltilmiş kamera sisteminin nasıl görüneceğini gösteriyor. Ortada büyük bir halka ve dikey,  dikdörtgen bir kamera bölmesi olacaktı. P50 Pro'ya benzeyen ana sensör, merkezi sensör olacaktı. Markanın Pro modellerinde temel modellere ulaşmasa da öne çıkan özelliklerden biri de küçük açıklığa yerleştirilmiş periskop kamera.

Çarpıcı fotoğraflar çekmek için kamera sistemi ayrıca bir LED flaş içerir. Marka önceki Mate 50 Pro modelinde kullanmasa da renderlarda XMAGE logosu yer alıyor.

Huawei P60 Pro hayranlarına müjde! Daha önce hiç görülmemiş kameralarla gelecek

Cihazın ön tarafında kavisli kenarlara ve köşelerde küçük çerçevelere sahip bir ekran yer alıyor. Önceki sızıntılara dayandığı göz önüne alındığında, markanın bir sonraki cep telefonunun nasıl görüneceğini tahmin ettiğimizin iyi bir resmi gibi görünüyor, ancak şirket bunu onaylayana kadar kesin olarak bilemeyeceğiz.Bir sonraki en iyi Huawei cihazı hakkında başka ne biliyoruz?Premium görünümü kalbinizi kazandıysa, Huawei'nin diğer özelliklerini de göz ardı etmemelisiniz . Ayırt edici özellikleri nedeniyle, pazara hakim olmayı amaçlayan bir akıllı telefon.


Geri Dön