02 / 05 / 2024

Aquila Kartal Evleri'nde 230 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Aquila Kartal Evleri'nde 230 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Ekşioğulları Grup tarafından kurulan Egma Gayrimenkul'ün Aquila Kartal projesinde daire fiyatları 230 bin liradan başlıyor!



 

 

 

Aquila Kartal projesi Egma Gayrimenkul tarafından Kartal’da hayata geçiriliyor. Projede 1 oda 1 salon evlerin fiyatları 230 bin liradan, 2 oda 1 salon evlerin fiyatları 480 bin liradan, 3 oda 1 salon evlerin fiyatlarıysa 560 bin liradan başlıyor.

 

2014 yılının Mayıs ayında teslimlerin yapılacağı Aquila Kartal projesinde peşinde yüzde 10 indirim yapılıyor. Vadeli ödemelerde ise konut fiyatının yüzde 20’si peşin ödeniyor. Kalan miktar 36 ay vadelendiriliyor.

39 katlı tek bloktan oluşan Aquila Kartal projesinde 31 adet konut katı, 4 adet loft katı, 1 teknik kat, 1 sosyal kat ve 2 otopark katı bulunuyor. 300 adet rezidans dairenin yer aldığı Aquila Kartal projesinde 7 adet penthouse ve 4 adet loft daire mevcut.  

13 bin 800 metrekare alana inşa edilen Aquila Kartal projesinde konutların alanları 90 metrekare ile 219 metrekare arasında değişiyor. Aquila Kartal projesinde 2 bin 850 metrekarelik sosyal tesis alanı, 8 dönümlük peyzaj alanı yer alıyor. Projenin sosyal alanlarında koşu ve yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı havuzları, fitness, sauna ve spa merkezi, kafeterya ve restoranları, market ve mağazalar bulunuyor.

E-5 üzerinde, Kartal ve Pendik kavşaklarının orta noktasında, TEM ve sahil yolu bağlantılı, Kadıköy-Kartal arası metro hattı üzerinde, Yakacık İstasyonu’na 100 metre mesafede inşa edilen Aquila Kartal projesinde evler mobilyalı olarak teslim edilecek.

Aquila Kartal projesinde yapının statik hesapları son deprem yönetmeliğine göre hazırlandı. Radye general betonarme temel üzerinde inşa ediliyor. Yapının karkası betonarme olarak seçildi. Taşıyıcı sistemi kolon, perde ve kirişsiz plak döşemeden oluşuyor.

Aquila Kartal İstanbul rezidanslarında teslim tarihinden itibaren uluslararası standartlarda profesyonel hizmet ve işletme sistemi uygulanacak. Ayrıca opsiyonel kiralama hizmeti ve daire sahiplerinin isteği doğrultusunda bedeli alıcı tarafından karşılanmak üzere daire içi tasarım ve dekorasyon uygulama hizmeti verilecek. Bina girişleri, kat koridorları ve bina çevresinde dış duvarlara kameralar yerleştirilecek ve 24 saat güvenlik odasından izlenecek.

444 34 62

www.aquilakartal.com


Geri Dön