14 / 05 / 2024

Araba alacaklar dikkat! Dolar ve Euro artışlarından sonra fiyatlar güncellenecek! 

Araba alacaklar dikkat! Dolar ve Euro artışlarından sonra fiyatlar güncellenecek! 

Tanınmış otomobil gazetecisi Emre Özpeynirci, son analizinde araba fiyatlarının yeniden düzenleneceği konusunda beklenen bir gelişme olduğunu belirtti. Euro'nun 24 TL'yi aşmasıyla birlikte Özpeynirci, "yeni zamların yolda olduğunu" dile getirdi. Bu durum, otomobil piyasasında önemli etkiler yaratabi



 Araba alacaklar dikkat! Dolar ve Euro artışlarından sonra fiyatlar güncellenecek! 

Dolar ve Euro artışları yeni araç sahibi olmak isteyenleri etkileyecek

Döviz kurlarındaki bu yükseliş, sıfır ve ikinci el araba fiyatlarını olumsuz etkileyecek. Türkiye'deki otomobil sektörü, döviz kurlarındaki dalgalanmalara son derece hassas bir şekilde tepki vermektedir. Dolar ve Euro'nun değer kazanması, otomobil ithalat maliyetlerini artırır ve bu artışlar nihayetinde tüketicilere yansıtılır.

Emre Özpeynirci, sektördeki deneyimi ve bilgisiyle tanınan bir otomobil uzmanıdır. Yaptığı önceki paylaşımlarında da doğru tahminleriyle öne çıkmıştır. Şimdi, yeni fiyat artışlarının geleceği konusunda uyarıda bulunarak tüketicileri hazırlıklı olmaları konusunda bilgilendirdi.

Otomobil fiyatlarındaki bu olası zamlar, hem sıfır araç almayı düşünenleri hem de ikinci el araç arayanları etkileyecektir. Döviz kurlarındaki yükseliş, otomobil sektöründeki ithalat maliyetlerini artıracak ve bunun sonucunda araba fiyatlarına yansıyacaktır. 

Sıfır araba fiyatları 2023! Türkiye’de en ucuz sıfır araba fiyatları 2023! İşte en ucuz sıfır araba modelleri!

Dacia Sandero bu aya özel 200 bin TL'ye 36 ay vadeyle satışta! Araba alacaklara son dakika Haziran müjdesi! 

Peugeot Rifter yüzde 1,99 faiz fırsatıyla satışta! İşte Haziran 2023 fiyat listesi


Geri Dön