16 / 06 / 2024

Araba almak için bulunmaz fırsat! Skoda 1,99 faizli krediyle satışa çıkıyor!

Araba almak için bulunmaz fırsat! Skoda 1,99 faizli krediyle satışa çıkıyor!

Otomobil almak isteyenlere güzel haber. Skoda’nın o modeli 1,99 faizli krediyle satışa çıkacak. İşte detaylar!



Soda Fabia, geniş içi ve tasarım ayrıntıları ile cazip finansman seçenekleri farklı sürüş deneyimi sunuyor. Škoda Fabia kampanyası, otomobil almak isteyen müşterilere avantajlı kredi olanakları ve cazip fiyatlar sunmaktadır. Garanti BBVA tarafından verilen düşük faiz oranları ile yüzde 1,99 gibi, uygun ödeme koşulları ile ödemeler yapılmaktadır. Bu özel kampanya, Skoda Yetkili Satıcıları tarafından sunuluyor.

SKODA FABIA ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Skoda Fabia kampanyasının bir parçası olan Skoda Fabia Elite 1.0 TSI 95 PS modeli, modern ve estetik detaylarıyla dikkat çeken dış tasarımıyla öne çıkmaktadır. Aracın şık görünümünü tamamlayan elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, bi-LED ön farları ile bilrikte LED gündüz sürüş farları ve 15 inç ROTARE alüminyum jantlar yer almaktadır. Ayrıca, görsel destekli arka park mesafe sensörü, park etme işlemlerini kolaylaştırarak sürüş güvenliğini güçlendirmektedir.

Skoda Fabia'nın iç tasarımı da konfora ve teknolojiye odaklıdır. Skoda Fabia Elite modelinde bulunmakta olan özellikler içinde anahtarsız çalıştırma sistemi ile şu özelliklere sahiptir;

Deri olan direksiyon simidi,

4 adet USB-C girişi,

Bluetooth ve Smartlink bağlantısı

 6,5 inç dokunmatik multimedya sistemi ile birlikte

Maxi-DOT bilgi ekranı bulunuyor. Bu özellikler sürücü ve yolculara kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Bu bilgilere bağlı olarak, 4 adet hoparlör, ön kol dayama ünitesi, yükseklik ayarlı sürücü koltuğu ile birlikte otomatik kararan dikiz aynası ve manuel klima gibi özel ayrıntılar da konforu artıran unsurlar arasında yer alıyor.

Skoda Fabia kampanyası çerçevesinde müşterilere özel fiyatlar ve avantajlı ödeme seçenekleri sunuluyor. Bu kampanya ile müşteriler, istedikleri Skoda Fabia modelini sunulan kampanya ile daha uygun bir fiyat ile satın alma olanağına satın olacaklar.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön