30 / 04 / 2024

Araba almak isteyenler dikkat! Fiyatlar yüksekten uçacak!

Araba almak isteyenler dikkat! Fiyatlar yüksekten uçacak!

Çip krizine rağmen büyük otomotiv üreticileri 10 senelik süreçte dizel ve benzinli araç üretimini önemli ölçüde azaltmayı veya sonlandırmayı hedefliyor. Fakat arz talep dengesiyle fiyatların bir süre daha yüksek olması öngörülüyor.



Üretimde ciddi değişimler yaşanması öngörülen otomotivde ilk senelerde değişmeyen şey fiyatlar olacak.

Bloomberg HT'de yer alan habere göre; otomotiv üreticileri teknolojik ve iş modelinde 100 yılı aşkındır devam ettirdikleri üretim bantlarında önemli değişiklikler için hazırlıkta. Yeni nesil elektrikli araçlar, elektrikli sarj istasyonlarından uçan arabalara kadar gelecek 10 senelik sürede gelişmeler öngörülüyor.

Araba almak isteyenler dikkat! Fiyatlar yüksekten uçacak!

Dünyanın en büyük otomotiv üreticileri dizel ve benzinli araç üretimlerini 2030-2040 yılları arasında sonlandırmayı öngörüyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön