05 / 05 / 2024

Arabası olanlara müjde! Resmen açıklandı! Duyanlar kulaklarına inanamayacak!

Arabası olanlara müjde! Resmen açıklandı! Duyanlar kulaklarına inanamayacak!

Arabası olan ve otomotiv servis, bakım ve lastik harcaması yapacak kişilere müjdeli haber Akbank’tan geldi. Akbank, Axess müşterilerinin bu alana yönelik yapacakları alışverişe 12 aya varan taksit imkânı sağlayacağını duyurdu.



Son zamanlarda araç fiyatlarıyla birlikte bakım ve servis fiyatları da katlanınca araç sahipleri araçlarının bakımını yaptırırken hayli zorlanır oldu. Bu nedenle, otomotiv servis, bakım ve lastik ve araç kiralama işlemlerine ilişkin bir kampanya düzenleyen Akbank, Axess müşterilerine 12 aya varan taksit fırsatı sunacağını açıkladı.

 Arabası olanlara müjde! Resmen açıklandı! Duyanlar kulaklarına inanamayacak!

Kampanyanın 31 Ağustos tarihine kadar devam edeceğini duyuran Akbank, kampanyaya yönelik tüm ayrıntıları ve katılım şartlarını belirledi.

Akbank, Axess resmi internet sitesinden ilgili kampanyayı şu şekilde duyurdu:

“Axess’e özel otomotiv servis, bakım, lastik ve aynı zamanda araç kiralama harcamalarınızda kampanya kapsamında yer alan Axess üye işyerlerinden gerçekleştireceğiniz 300 TL ve üzeri 2 taksitte +2, 3 taksitte +3 , 4-8 arası taksitli harcamalarda +4 taksit fırsatı.”

KAMPANYA DETAYLARI

  • 31 Ağustos 2023 tarihine kadar otomotiv servis, bakım, lastik ve araç kiralama alanında faaliyet gösteren kampanyaya dahil Axess üye işyerlerinde 300 TL ve üzeri 2 taksitte +2, 3 taksitte +3 , 4-8 arası taksitli harcamalarda +4 taksit olanağının sunulacağı belirtildi. Artı taksit eklemesi ile beraber taksit sayısının 12 taksit ile sınırlı olacağı ifade edildi.

  • Harcamanın yapıldığı iş yerinin sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğunun iş yerine ait olduğu ve bunun yanı sıra, artı taksit firmanın uyguladığı taksitin üzerine ilave edeceği kaydedildi.

 Arabası olanlara müjde! Resmen açıklandı! Duyanlar kulaklarına inanamayacak!

  • Artı taksit kampanyasına Axess, Free, Wings, Ticari kartlar, Bank’O Card Axess kartlar ile aynı zamanda bu kartların ek kartları ve sanal kartların dahil olacağı paylaşıldı.

  • Free için kampanya katılım tutarının işlem başına 4,80 TL olduğu ve bununla beraber bu tutarın ilk ekstreye yansıtılacağı aktarıldı.

  • Bank’O Card Axess ile en fazla 4 taksit yapılabileceğine vurgu yapıldı.

  • Yasal kobi segmentine giren ticari kartların bahsi geçen kampanyaya dahil olmayacağının altı çizildi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

SSK, Bağ-Kur, 4A ve 4B’liere son dakika yüzde 25 ek ödeme müjdesi! İşte ödenecek tutarlar!  

Gıda ürünlerine sürpriz indirim kararı! Bugün resmen başladı! Aklınızı başınızdan alacak!

CarrefourSA Kart’ı olanlar yaşadı! Kütahya porselen kahve fincan takımı 229,90 TL’ye, tencere 166,90 TL’ye düştü!

 


Geri Dön