23 / 07 / 2024

Araç sahipleri bu kampanyaya bayılacak! Akaryakıt fiyatları gözünüzü korkutmasın! Başvuru tarihinde son günler!

Araç sahipleri bu kampanyaya bayılacak! Akaryakıt fiyatları gözünüzü korkutmasın! Başvuru tarihinde son günler!

Petrol Ofisi tarafından araç sahiplerini yakından ilgilendiren bir kampanya geldi. İşte detaylar!




ARAÇ SAHİPLERİNİ MUTLU EDEN KAMPANYA!

Petrol Ofisi’nden otomobil sahiplerine müjdeli haber geldi. Son haftalarda akaryakıta gelen zamlardan sonra kampanya duyurusu yapıldı. Geçtiğimiz hafta itibari ile 1 lira 11 kuruş zamma uğrayan benzin fiyatları ile beraber bu hafta motorin fiyatlarında da zam yaşandı.

Motorin fiyatlarında 67 kuruşluk zam gelmesi ile isyan eden sürücülere Petrol Ofisi'nden kampanya açıklamasında bulundu. Kredi kartı ve plakanın tanımlanması ile beraber ödeme yapan otomobil sürücülerine kampanya çerçevesinde destek veriliyor.

Kampanyaya katılan sürücüler Mobil Öde, Geç uygulaması ile kazanıyor. Kampanya çerçevesinde ise 500 TL ve üzeri bir yakıt alışverişlerde 20 TL tutarında Positive Puan hediyesi verilecek. Kampanya katılımı için bazı şartlar bulunmaktadır.

KAMPANYA KATILIM ŞARTLARI NELERDİR?

Kampanya katılımı için yerine getirilmesi istenen şartlar;

  • Başlatılan kampanya uygulaması ile birlikte Mobil Öde, Geç ile toplamda ise 500 TL ve üzeri yakıt alımlarında 20 TL Positive Puan dağıtılacaktır.

Mobil uygulama üstünden kayıt altına aldığınız plaka ve internet üzerinden alışverişe açık olan kredi kartınız ile eşleşmesi halinde ve yakıt alım işlemleriniz Mobil Öde, Geç sistemini kullanarak gerçekleştirilmelidir. Kampanya bağlamında ise Mobil Öde, Geç üyesine Petrol Ofisi tarafından yapılacak olan yakıt alımları için geçerliliğini koruyacaktır.

KAMPANYA İÇİN SON GÜNÜ SAKIN KAÇIRMAYIN!

Petrol Ofisi tarafından başlatılan kampanadan yararlanacak olan kullanıcıların en fazla 20 TL değerinde ek puan kazanabildiği bilgisi ayrıntılar paylaşıldı. Kampanya bağlamında aynı gün içerisinde aynı istasyonlardan yapılacak olan ilk işlem kampanya nezdinde değerlendiriliyor.

Kampanyada kazanılan puanlar anında kartınıza yüklenir ve 15 Nisan 2023 tarihine kadar kampanya katılımı sağlanacaktır. Positive Card üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında yakıt alımı durumunda geçerli olacaktır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön