13 / 05 / 2024

Araç sahipleri dikkat! Motorine büyük indirim geliyor!

Araç sahipleri dikkat! Motorine büyük indirim geliyor!

Brent petrolde fiyatların düşmesiyle birlikte akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi oluştu. Sektör temsilcilerinin aktardığı bilgilere göre; fiyatlarda yukarı yönde ciddi hareket olmaması durumunda motorine 1,5 TL ile 2 TL arasında indirim bekleniyor.



Brent petrol fiyatlarında ki düşüşle birlikte gözler akaryakıt fiyatlarına çevrildi. Brent petrolün varili bugünlerde uluslararası piyasalarda 91,36 dolardan işlem görüyor. Ancak Çin'de devam eden Kovid-19 kısıtlamaları, ABD ile Avrupa'da beklenen agresif faiz artırımlarının ekonomileri yavaşlatacağı ve yakıt talebini azaltacağı endişeleri fiyatları aşağı yönlü baskılamaya devam ediyor.

Sektör temsilcileri tarafından, Brent petrolde teknik olarak 91,50 ile 92,31 dolar aralığının direnç, 90,69 ile 89,88 dolar aralığının ise destek bölgesi olarak izlenebileceği belirtiliyor.

Araç sahipleri dikkat! Motorine büyük indirim geliyor!

HAFTA BAŞI İNDİRİM GELİYOR

Yeniakit’in haberine göre; Petrol fiyatlarındaki hareketlilik sonrası motorinde büyük indirim beklentisi oluştu. Sektör temsilcileri indirimin pazartesi ya da salı günü uygulanabileceğini ifade ederken rakam vermedi. Ancak edinilen bilgiye göre; indirimin 1,5 TL ile 2 TL arasında olması bekleniyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön