19 / 05 / 2024

Araç sürücülerine müjde! Vakıfbank müşterilerinin hesabına tam bu kadar para yatacak!

Araç sürücülerine müjde! Vakıfbank müşterilerinin hesabına tam bu kadar para yatacak!

Her geçen güç artan akaryakıt fiyatları araç sürücülerinin belini bükerken, bankalar bu konuda sürücüleri sevindirmek için çeşitli kampanyalar düzenliyor. Bu doğrultuda, Vakıfbank da yeni bir kampanya düzenleyerek akaryakıt alışverişlerinde 100 TL Worldpuan hediye edeceğini duyurdu.



KAMPANYA DETAYLARI

  • Akaryakıt kampanyası müşteri bazından geçerli olacaktır. Ek kart ve sanal kart ile gerçekleştirilen işlemler kampanyaya dahildir. Bir müşteri kampanyadan maksimum 100 TL Worldpuan kazanma şansı elde edebilir.

  • BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, nakit çekim ve yurt dışı işlemleri, mail order, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri kampanya kapsamında değildir.

  • Araç sürücülerine müjde! Vakıfbank müşterilerinin hesabına tam bu kadar para yatacak!

  • İşlem iptal/iade halinde hesaplara yatırılan puanlar geri alınacaktır. Bunun yanı sıra, avans puan kullanımı kaynaklı geri alım gerçekleştirilemediği halde ilgili tutar kadar kartınıza borç yansıtılacaktır.

  • Aynı gün bir kerede gerçekleştireceğiniz 500 TL ve üzeri alışverişlerin yalnızca bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.

  • Kampanyaya yalnızca VakıfBank Mobil uygulamasında yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ''Hemen Katıl'' tuşunu tıklayarak katılım sağlayabilirsiniz.

  • Kampanya katılımınızı 1 Mayıs-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında, işlemden önce ya da sonra gerçekleştirebilirsiniz.

  • Kampanya çerçevesinde hak edilen Worldpuan'lar 7 Haziran 2023 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza aktarılacak ve bir gün sonra ise kullanılabilir olacaktır. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 22 Haziran 2023 olarak belirlenmiştir. Belirtilen tarihlerde kullanılmayan Worldpuan’lar  23 Haziran 2023 tarihinde geri alınacaktır.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Garanti BBWA kesenin ağzını açtı! Mobilden başvurana bin TL hediye!

İslam Memiş’ten seçim öncesi son uyarı: ‘Sakın tuzağa düşmeyin!’

Aman dikkat! İkinci tur sonrası konut fiyatları resmen tavan yapacak!


Geri Dön