30 / 04 / 2024

Arad Turizm Otelcilik Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Arad Turizm Otelcilik Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arad Turizm Otelcilik Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, 16 Mart 2015'te Mahmoud Khoshnevısmahramq Müdürlüğü 'nde kuruldu.



Arad Turizm Otelcilik Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 16 Mart 2015'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Khoshnevısmahramq Müdürlüğü'nde kuruldu.


Arad Turizm Otelcilik Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1- Şirket her türlü seyahat acentaları kurmak, işletmek, kurulmuş acentalara ortak olmak, Uçak otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçlarının her türlü biletleri satmak, ve bilet satış yerleri açmak, yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek, Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat etme , tasıma ve rehberlik hizmetlerini yürütebilir.  2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü müessislik acentelik, temsilcilik, komisyonculuk işleri yapabilir.  Şirket Yurt dışında konusu ile ilgili yerli yabancı kuruluşlar ile ortak olabilir , kurulacak işletmeler ortak olabilir, Şirket Konusu ile ilgili her türlü menkul gayrimenkul aynı ve sahsı haklar satın alabilir. Sahini olduğu menkul veya gayrimenkulleri kiralayabilir, Her türlü turistik tesis kurabilir, otel motel, kamping, tatil köyleri plaj, restourant, çay bahçesi, alabilir satabilir kiralayabilir, işletebilir, devir edebilir veya alabilir.  3- Şirket konusu ile ilgili hediyelik eşyalar imal edebilir üretebilir yurt dışından turistik amaçlı her türlü tekstil ürünleri, cam ürünleri, tesislerde kullanılmak üzere her türlü aksesuarlar ve turizmde kullanılmak adına her türlü parça ürün imal edebilir yurt içine verebilir ve yurt dışından getirebilir. Toptan veya perakende ithalini ve ihracatını yapabilir Konusu ile ilgili imalatında kullanacak her turlu makine ve ekipmanların ithalini ve ihracatını yapabilir. Şirket Konusu ile ilgili turistik tesisleri inşa edebilir ve bunların inşasında kullanılacak her türlü ürünü ithal veya ihraç edebilir. 4-Yurt içinden ve yurt dışında Her türlü yaş kuru gıda ve hayvan deniz mahsulleri ithal ve ihraç edebilir alkollü ve alkolsüz her tülü içecek  ürünlerin alımını satımını ithalat ve ihracatını yapabilir. Şirket konusu ile ilgili ürünlerin pazarlanması , nakliyesini ithalatını ve ihracatını ve üretimini yapabilir. Şirket yurt içinde veya yurt dışında her türlü malın satışında komisyonculuk yapabilir. Komisyonculuğa aracılık yapabilir.   5- Şirket amacını gerçekleştirebilmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kıralar, kiraya verebilir ve bunlar üzerinde aynı ve şahsi hakları tahsis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir, ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üstünde irtifak, intifa sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. 



Geri Dön