28 / 04 / 2024

Arafatoğlu Otomotiv Reklam Danışmanlık Kağıt Konaklama Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Arafatoğlu Otomotiv Reklam Danışmanlık Kağıt Konaklama Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Berkan Yardımci tarafından kuruldu.



Arafatoğlu Otomotiv Reklam Danışmanlık Kağıt Konaklama Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Berkan Yardımci tarafından kuruldu.

Arafatoğlu Otomotiv Reklam Danışmanlık Kağıt Konaklama Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
a).Gıda maddelerinin bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar (aracı üretici birlikleri dahil, yaş sebze ve meyve hariç) b).İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) c).İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) ç).Çimento, alçı, harç, kireç, mozaik vb. inşaat malzemeleri toptan ticareti d).Tuğla, kiremit, briket, kaldırım taşı vb. inşaat malzemeleri toptan ticareti Taş, kum, çakıl, mıcır, kil, kaolin vb. inşaat malzemeleri toptan ticareti e).Otomobillerin ve hafif motorlu kara taşıtlarının belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda perakende ticareti (ambulans ve minibüs benzeri motorlu yolcu taşıtları dahil (3,5 tondan daha az)) (galericiler dahil) f).Motorlu hafif kara taşıtlarının ve arabaların sürücüsüz olarak kiralanması ve leasingi (3.5 tondan daha az olan otomobil, kamyonet vb. dahil; motosiklet hariç) (finansal leasing hariç) g).Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan yerlerin faaliyetleri) (kendi müşterilerine restoran hizmeti vermeyenler ile devre mülkler hariç) h).Kendine ait veya kiralanmış mobilyalı evlerde bir aydan daha kısa süreli olarak konaklama faaliyetleri Reklam ajanslarının faaliyetleri (kullanılacak medyanın seçimi, reklamın tasarımı, sözlerin yazılması, reklam filmleri için senaryonun yazımı, satış noktalarında reklam ürünlerinin gösterimi ve sunumu vb.) ı).Reklam araç ve eşantiyonların dağıtımı ve teslimi faaliyetleri i).Kağıt ve karton (mukavva) ile ilgili belirli ürünlerin bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar j).Dökme halde kağıt ve mukavva toptan ticareti (dökme gazete kağıdı, sigara kağıdı, mukavva, karbon kağıdı, tuvalet kağıdı, peçete, vb.) k).Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda telekomünikasyon teçhizatının perakende ticareti (telefon, cep telefonu, faks vb.) Seyahat acentesi faaliyetleri (hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı vb.) l).Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.)


Geri Dön