14 / 05 / 2024

Arafatoğlu Otomotiv Reklam Danışmanlık Kağıt Konaklama Gıda İnşaat adres 

Arafatoğlu Otomotiv Reklam Danışmanlık Kağıt Konaklama Gıda İnşaat adres 

Arafatoğlu Otomotiv Reklam Danışmanlık Kağıt Konaklama Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Berkan Yardımci tarafından kuruldu.

Sima Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sima Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gürbüz tarafından kuruldu.

İntrest İnşaat Metal Otomotiv Reklam Orman Ürünleri Gıda Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntrest İnşaat Metal Otomotiv Reklam Orman Ürünleri Gıda Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Macit tarafından kuruldu.

Soytürk Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soytürk Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Sakat tarafından kuruldu.

Cerdik İnşaat Metal Plastik Kimya Otomotiv Reklam Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cerdik İnşaat Metal Plastik Kimya Otomotiv Reklam Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Cerdik tarafından kuruldu.

Işıltı Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işıltı Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kayabaş tarafından kuruldu.

Sıla Türkoğlu'nun reklam yüzü olduğu Pure Beauty BB & CC Kremlerin fiyatları ne kadar?

Genç oyuncu Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı olmaktadır. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Lütfi Batkitar İnşaat Otomotiv Reklam Kimya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lütfi Batkitar İnşaat Otomotiv Reklam Kimya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Mgr İnşaat Otomotiv Reklam Kimya Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Mgr İnşaat Otomotiv Reklam Kimya Tekstil Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Köse tarafından kuruldu.

Möztürk İnşaat Metal Otomotiv Reklam Bilişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Möztürk İnşaat Metal Otomotiv Reklam Bilişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Öztürk tarafından kuruldu.

Faben İnşaat Reklam Danışmanlık Prodüksiyon Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faben İnşaat Reklam Danışmanlık Prodüksiyon Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli Gökhan Tahiroğlu tarafından kuruldu.

37 Yapı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

37 Yapı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Turğut tarafından kuruldu.

Palazlar İnşaat Otomotiv Reklam Kimya Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Palazlar İnşaat Otomotiv Reklam Kimya Tekstil Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Soner Derin tarafından kuruldu.

Sungurlar Grup İnşaat Elektrik Metal Tekstil Otomotiv Reklam Medya Organizasyon San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sungurlar Grup İnşaat Elektrik Metal Tekstil Otomotiv Reklam Medya Organizasyon San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karakollukçu tarafından kuruldu.

Arafatoğlu Otomotiv Reklam Danışmanlık Kağıt Konaklama Gıda İnşaat adres  Haberi

Arafatoğlu Otomotiv Reklam Danışmanlık Kağıt Konaklama Gıda İnşaat adres 

Arafatoğlu Otomotiv Reklam Danışmanlık Kağıt Konaklama Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Berkan Yardımci tarafından kuruldu.

Arafatoğlu Otomotiv Reklam Danışmanlık Kağıt Konaklama Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
a).Gıda maddelerinin bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar (aracı üretici birlikleri dahil, yaş sebze ve meyve hariç) b).İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) c).İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) ç).Çimento, alçı, harç, kireç, mozaik vb. inşaat malzemeleri toptan ticareti d).Tuğla, kiremit, briket, kaldırım taşı vb....