27 / 04 / 2024

Arçelik 8 Çekmeceli Derin Dondurucu'da indirim fırsatı! 15 Mart'a kadar aldın aldın! 6 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik 8 Çekmeceli Derin Dondurucu'da indirim fırsatı! 15 Mart'a kadar aldın aldın! 6 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik 2781 EB Çekmeceli Derin Dondurucu, 8 çekmecesi, geniş iç hacmi ve 4 mevsim mutfağınızda tazeliği koruyan No Frost teknoloji sistemi ile uzun ömürlü kullanım sunuyor. 



 Arçelik 8 Çekmeceli Derin Dondurucu da indirim fırsatı! 15 Mart a kadar aldın aldın! 6 Mart 2023 fiyat listesi
Arçelik derin dondurucu geniş ailelere hitap eden iç  tasarımı ve 4 mevsim ürünlerin tazeliğini koruyan teknolojisi ile ev hanımlarının tercihi oluyor. Aynı zamanda soğutma ve dondurma işlemlerinde No frost teknolojisine sahip derin dondurucu az enerji ile çalışan motoru sayesinde sessiz bir çalışma ortamı oluşturuyor. 

DERİN DONDURUCU ÖZELLİKLERİ

Prosmart Inverter Kompresör teknolojisi sıcaklık dalgalanmalarını en aza indirerek daha az enerjiyle daha etkin bir soğutma sağlıyor.Bu motor teknolojisi standart buzdolaplarına göre dört kata kadar daha sessiz çalışma ortamı sunuyor.

Hızlı Dondurma özelliğine sahip derin dondurucu bu özellik sayesinde dondurucuya saklamak istediğimiz gıdalarımızı hızlı bir şekilde dondurarak besin değerlerinin düşmesini engelliyor.Cihazda yer alan hızlı soğutma opsiyonu, aktive edildikten belli bir süre sonra otomatik olarak aktif olmaktan çıkıyor. Böylece ekstra enerji tüketimi yapmayarak tasarruf elde etmenizi sağlıyor.

Derin dondurucuda bulunan No Frost teknolojisi sayesinde dondurulan gıdaların çevresinde ve üzerinde herhangi bir karlanma ya da terlemenin meydana gelmesine engel oluyor.Arçelik 2781 EB derin dondurucuda toplamda 404 litrelik bir iç hacim söz konusudur. Böylelikle kullanıcılarına son derece geniş kullanım alanı veriyor. Uzun süre boyunca güvenle saklamak istediğiniz gıdaları rahat bir şekilde sığdırabilmenize uygun ortamı sunuyor.

Arçelik markasına ait olan 2781 EB derin dondurucu modelinin ön kısmında gelişmiş ve dijital bir panel bulunuyor. Panel sayesinde dondurucunuzun anlık soğukluk derecesini ve soğutma modunu görebilir, istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz.

Peki derin dondurucuda yer alan LED ışık teknolojisi ne işe yarıyor? 


Geri Dön