30 / 04 / 2024

Vestel'den 14 Mart'a kadar Ankastre Set alana 1000 TL indirim fırsatı! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel'den 14 Mart'a kadar Ankastre Set alana 1000 TL indirim fırsatı! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evleneceklerin ve ya evini yenileyeceklerin bütçesini düşünen Vestel'den indirim kampanyası. Vestel'den Ankastre Ocak, Ankastre Fırın ve Ankastre Davlumbaz birlikte alımına net 1000 TL indirim fırsatı.



Vestel den 14 Mart a kadar Ankastre Set alana 1000 TL indirim fırsatı! 4 Mart 2023 fiyat listesi
Söz konusu kampanya stoklarla sınırlı olurken kapmanyanın geçerlilik süresi 14 Mart tarihine kadardır. Söz konusu kampanya Vestel 3’lü ankastre setlerde (Piramit Gümüş Set hariç 1 Ankastre Fırın, 1 Ankastre Ocak, 1 Ankastre Davlumbaz) geçerlidir. Kampanyalı Vestel 3’lü ankastre setlerden birinin alınması durumunda Mart ayı TPKN fiyatları üzerinden 1.000 TL tutarında indirim verilecektir.

VESTEL 4 GÖZÜ GAZLI ANKASTRE OCAK

Dört gözü gazlı ocakta bulunan ateşleme sistemiyle ocağınızı tek bir hareketle yakabilirsiniz. Standart ocaklara göre Vestel ankastre ocak daha genis hacimlidir. Böylelikle ocagınıza aynı anda daha fazla tencere sığdırarak yemek yapabilirsiniz. Ocak alevi istenmeden kapandıgında gaz emniyet sistemi devreye girer, gazı keserek zehirlenme riskini ortadan kaldırır. Güvenliğiniz sağlanmış olur.

VESTEL ANKASTRE FIRIN 

Yoğurt Yapma Fonksiyonu fonksiyonu sayesinde artık evinizde kendi yoğurdunuzu yapabilirsiniz. Bu fonksiyonda fırınınız yoğurdu mayalamak için en uygun sıcaklığa gelir. Tahıllı, tam buğday, beyaz fark etmez, kendi ekmeğinizi kendiniz hazırlayabilirsiniz.Elde hazırladığınız ekmek hamurunuzu 30- 40 dakika dinlendirdikten sonra; fırınınıza sürer ve  18-20 dakikalık pişirme sonunda ev yapımı ekmeğiniz hazır olur.

VESTEL ANKASTRE DAVLUMBAZ

Mutfakta oluşan kirleticilerin, kokuların, atık ısının ve oluşan nemin atılması veya filtre edilmesi için toplamaya yarayan enerji dostu beyaz eşyadır. Davlumbaz seçimi mutfak havalandırması ve iklimlendirmesi sisteminin kilometre taşlarından biri olarak işlem görür.

Peki kampanyaya dahil olan ürünlerin fiyat listesi nedir? 


Geri Dön