16 / 05 / 2024

Arçelik, ticari klima ile pazarı genişletti

Arçelik, ticari klima ile pazarı genişletti

Makro Limited Şirketi'nin yetkilisi Erhan Tülü, "Bizim için en önemlisi müşteri memnuniyeti" dedi



Arçelik A.Ş'nin ticari klima sistemlerini Türkiye'de ve İzmir'de ilk kez tüketici ile buluşturan Makro Limited Şirketi, uzman kadrosu ve verdiği satış sonrası hizmetlerle adını duyurmaya devam ediyor. Kasım ayından bu yana hizmet veren firma, Arçelik klima showroomunda pek çok ürünü bir arada sergileyerek tüketicilere kolaylık sağlıyor.

Arçelik klima showroomlarının geniş ticari ürün gamının sergilendiği ve uygulamaların canlı bir şekilde görülebileceği yeni bir konsept ile tasarlandığını dile getiren firma yetkilisi Erhan Tülü, "Sergilediğimiz teknolojik ürünlerin yanısıra müşteri memnuniyeti konusuna da her zaman önem veriyoruz. Mağazamızda proje-süreç yönetimi ve mühendislik hizmetlerini de ücretsiz olarak müşterilerimize sağlıyoruz" diye konuştu.
Arçelik-LG Klima Sanayi ve Tİcaret A.Ş. tarafından Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde üretilen klimaların yüzde 40-60 oranında enerji tasarrufu sağladığını belirten Tülü, ayrıca ürünlerin çevre dostu olduğunu da sözlerine ekledi. Arçelik'in ticari klima ürün gamının ağırlıklı olarak değişken debili çoklu sistem klimalarından oluştuğunu da sözlerine ekleyen Tülü şöyle devam etti: "Bir dış üniteye 3 ile 9 iç ünite bağlanabilen inverter klima sistemleri evler, ofisler, villa ve butik mekanlar için verimli ısıtma-soğutma, enerji tasarrufu ve konfor sağlıyor. Diğer bir ürün grubu olan VRS Multiace klima sisteminin de bir grupta 64 HP'ye ulaşabilen dış ünite kapasiteleri, yüksek COP değerleri, her tür mimari ihtiyaca dönük geniş iç ünite seçenekleri ile esnek ve kolay uygulanabilirlik alternatifi sunuyor."
Özgü Erçetingöz Gedik/Yeni Asır


Geri Dön