29 / 04 / 2024

Arda Turan, lüks villası için Milano'lu ünlü iç mimarlarla görüşüyor!

Arda Turan, lüks villası için Milano'lu ünlü iç mimarlarla görüşüyor!

Atletico Madrid'e transfer olan Arda Turan mutluluktan havalara uçuyor. Sevgilisiyle birlikte villa bakan futbolcu, lüks evi için Milano'nun ünlü iç mimarları ile görüşüyor



Türkiye'de özel hayatına gösterilen yoğun ilgiden sıkıldığını bahane ederek Atletico Madrid'e transfer olan Arda Turan'ın keyfine diyecek yok. İspanya'da ev arayışlarını sürdüren başarılı futbolcu, sevgilisi Sinem Kobal'ın da yanına gelmesiyle rahat bir nefes aldı. Bahçeli bir villa arayan Arda Turan, Mesut Özil, Hamit Altıntop ve Nuri şžahin gibi Türk futbolcuların oturduğu Majadahonda bölgesinde ev bakıyor.

Ev tercihi konusunda tüm yetkiyi sevgilisi Sinem Kobal'a veren futbolcu, beraber yaşayacakları bu evin düzenlenmesi için ise Milano'nun ünlü iç mimarlarından biriyle anlaşacak. Kobal, ise şu sıralar aşk yuvaları için harıl harıl çalışıyor.

MADRİD'TE TÜRK MAHALLESİ

Real Madrid'te top koşturan Mesut Özil, Hamit Altıntop ve Nuri şžahin, Majadahonda bölgesinde oturuyor. İspanya'nın son Türk'ü Arda Turan da onlara komşu olmak istiyor.

HEMEN LOCA TUTTU

Arda Turan, Türkiye'den gelecek misafirlerinin maçlarda rahat etmesi için Atlatico'nun stadyumu Vicente Calderon'da 40 bin Euro'ya loca satın aldı.
Takvim


Geri Dön