17 / 05 / 2024

Ardahan Üniversitesi'nin golf sahası tamamlandı!

Ardahan Üniversitesi'nin golf sahası tamamlandı!

Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Ardahan Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanı Çetin Demirci'nin girişimleri ile yaptırılan golf sahası tamamlandı..



Ardahan Üniversitesi'nde yapımı iki ay önce başlayan golf sahası tamamlandı. ARÜ'nün Çamlıçatak'taki yeni kampüsünde, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Ardahan Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanı Çetin Demirci'nin girişimleri ile yaptırılan golf sahası, Türkiye'deki üniversitelerin yerleşkeleri arasında ilk olma özelliğini taşıyor. 


Meralarda oynanıyordu Proje koordinatörü ve Ardahan Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Sekreteri Özgür Hamza Küçük, projenin öngörülen sürede tamamlandığını belirterek, "Ardahan'da daha önce meralarda golf oynanıyordu. Bu projeyle bir nebze olsun bu durumu değiştirmiş olacağız. Golf branşında Türkiye derecesi yapan gençlerimiz var. Biz onları bu sahada eğitmek istiyoruz. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu. 



Hürriyet Kampüs


Geri Dön