26 / 07 / 2024

arü çamlıçatak kampüsü golf sahası

arü çamlıçatak kampüsü golf sahası

Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Ardahan Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanı Çetin Demirci'nin girişimleri ile yaptırılan golf sahası tamamlandı..

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün imar planı değişikliği mecliste!

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün bulunduğu arazide yapılan imar planı değişikliği çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

MBA Okulları 3'üncü kampüsünü Çamlıca'da açtı!

İstanbul Beylikdüzü ve Ankara Eryaman kampüslerinin ardından, MBA Okulları'nın üçüncü kampüsü MBA Çamlıca'da açıldı. 

Yaşar Üniversitesi'nin kampüs alanı büyüyor!

Yaşar Üniversitesi 10 bin metrekare kapalı alanda, 2 bin öğrenciye hizmet verecek eklemeyle toplam kampüs alanını 70 bin metrekareye çıkarıyor.

Yaşar Üniversitesi'nin ek kampüs inşaatı sürüyor!

Türkiye'de son yıllarda vakıf üniversiteleri eğitim kalitelerini ve altyapılarını geliştirmek için dikkat çeken projeler yapıyor. Yaşar Üniversitesi'nin ek kampüs inşaatı sürüyor.

Ekin Koleji Çiğli Kampüsü açılıyor!

"Bilgi Toplumunun Okulu" olma amacı ile kurulan ve güçlü akademik kadrosu ile 16 yıldır İzmir'de başarılı ve mutlu çocuklar yetiştiren Ekin Koleji, ikinci kampüsünü Çiğli Ataşehir'de açıyor.

Ekin Koleji Çiğli Ataşehir Kampüsü açılıyor!

"Bilgi Toplumunun Okulu" olma amacı ile kurulan ve güçlü akademik kadrosu ile 16 yıldır İzmir'de başarılı ve mutlu çocuklar yetiştiren Ekin Koleji, ikinci kampüsünü Çiğli Ataşehir'de açıyor.

Osmaniye'ye okullar kampüsü yapılacak!

Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu, Osmaniye’ye yapılması planlanan okullar kampüsü için yer incelemelerinde bulundu. Vali Oduncu, Okullar Kampüsü’nün öğrencilerin başarısında önemli bir etken olacağını düşündüklerini ifade etti...

Bozok Üniversitesi kampüs alanı şantiyeye döndü!

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, kampüs alanın şantiye haline dönüştüğünü, havaların iyi geçmesinden dolayı inşatların durmadan devam ettiğini söyledi. Kampüs alanı şantiyeye döndü...

Kampüs Ofis ödemeleri!

Kampüs Ofis ödemeleri haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

Kağıthane Kampüs Ofis ödeme planı!

Kağıthane Kampüs Ofis ödeme planı kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor...

Premier Ofis Kampüs satış!

Premier Ofis Kampüs satış fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Premier Ofis Kampüs Kağıthane Belediyesi'nin karşısında yer alıyor...

Aydın'da iki eğitim kampüsü kurulacak!

Aydın'daki liseler, kentte oluşturulacak iki eğitim kampüsünde bir çatı altında birleştirilecek. Çeştepe ve Kardeşköy'de kurulacak iki eğitim kampüsünde yurtlar, ortak laboratuvar alanları ile konferans salonları da bulunacak.

Premier Ofis Kampüs satılık!

Premier Ofis Kampüs satılık ofis fiyatları haberimizde detaylı bir şekilde yer alıyor

arü çamlıçatak kampüsü golf sahası Haberi

arü çamlıçatak kampüsü golf sahası

Ardahan Üniversitesi'nde yapımı iki ay önce başlayan golf sahası tamamlandı. ARÜ'nün Çamlıçatak'taki yeni kampüsünde, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Ardahan Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanı Çetin Demirci'nin girişimleri ile yaptırılan golf sahası, Türkiye'deki üniversitelerin yerleşkeleri arasında ilk olma özelliğini taşıyor. 


Meralarda oynanıyordu Proje koordinatörü ve Ardahan Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Sekreteri Özgür Hamza Küçük, projenin öngörülen sürede tamamlandığını belirterek, "Ardahan'da daha önce meralarda golf oynanıyordu. Bu projeyle bir nebze olsun bu durumu değiştirmiş olacağız. Golf branşında Türkiye derecesi yapan gençlerimiz var. Biz onları bu sahada eğitmek istiyoruz. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu. 



Hürriyet...