01 / 05 / 2024

Bozok Üniversitesi kampüs alanı şantiyeye döndü!

Bozok Üniversitesi kampüs alanı şantiyeye döndü!

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, kampüs alanın şantiye haline dönüştüğünü, havaların iyi geçmesinden dolayı inşatların durmadan devam ettiğini söyledi. Kampüs alanı şantiyeye döndü...




Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, kampüs alanın şantiye haline dönüştüğünü, havaların iyi geçmesinden dolayı inşatların durmadan devam ettiğini söyledi.


Bozok Üniversitesi'nin 2006 yılında kurulduğunu ve geçtiğimiz günlerde 8. kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını ifade eden Rektör Uçar, “Üniversitemiz emsal üniversitelerine göre büyük bir gelişim göstermiştir ve göstermeye de devam etmektedir. Özelikle bu yıl kış mevsiminde havaların iyi geçmesinden dolayı inşaatlarımız durmadan hızlı bir şekilde devam etmektedir. Şuan rektörlük hizmet binası, mühendislik mimarlık fakültesi binamızın inşaatlarımız, inşaat sezonu olmamasına rağmen çalışmalar sürüyor” dedi.


Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası ve 200 yataklı hastane inşaatının ihale aşamasında olduğunu hatırlatan Uçar, “İnşallah Tıp Fakültesi Morfoloji Binası ve hastanesinin temelini yakın bir zaman da atacağız. Hastanemizin tamamlanmasıyla birlikte Yozgat’a sağlık konusunda daha kapsamlı hizmet sunma imkanını bulacağız. Böylece Yozgat halkı tedavi için il dışına gitmek yerine kendi memleketinde sağlık hizmetini alacak” şeklinde konuştu.



Maraş Gündem


Geri Dön