04 / 05 / 2024

ArenaPark’ta karne şenliği!

ArenaPark’ta karne şenliği!

Bu yıl da öğrencileri unutmayan ArenaPark, 13-22 Haziran tarihleri arasında karne şenliği düzenliyor. Şenliğe katılmak için ArenaPark’ta bulunan mağazalardan Trend Card’ı kullanarak 50 liralık alışveriş yapmak gerekiyor.



Bu yıl da öğrencileri unutmayan ArenaPark, 13-22 Haziran tarihleri arasında karne şenliği düzenliyor. Şenliğe katılmak için ArenaPark’ta bulunan mağazalardan Trend Card’ı kullanarak 50 liralık alışveriş yapmak ve karneyi göstermek gerekiyor. Sonrasında şans çarkını çeviren ziyaretçiler bisikletten zeka oyunlarına, sinema biletinden maket oyuncağa binlerce hediyenin sahibi oluyor


Karnesini alıp ArenaPark’a gelen öğrencileri birbirinden güzel hediyeler bekliyor. Bu yıl da öğrencileri unutmayan ArenaPark’ta 13-22 Haziran tarihleri arasında Karne Şenliği düzenleniyor. ArenaPark’ın Karne Şenliği kampanyasına katılmak için ArenaPark’ta bulunan mağaza ve standlardan Trend Card’ı kullanarak aynı gün içerisinde 50 lira alışveriş yapmak yeterli. Sonrasında okul karnesiyle birlikte danışma masasına başvuran ziyaretçiler saat 13.00 ile 19.00 arasında şans çarkını çevirme hakkına sahip oluyor.   

Sürpriz hediyeler

Şans çarkını çeviren tüm öğrenciler birbirinden güzel hediyeleri kazanma şansı elde ediyor. Kampanyada verilecek hediyeler arasında bisiklet, uçurtma, bowling ve sinema biletinin yanı sıra zeka oyunları, kum boyama seti ve hikaye kitabı bulunuyor. Ayrıca frizbi, futbol topu, voleybol topu ve basketbol topunun yanında sürpriz hediyeler de ArenaPark ziyaretçilerini bekliyor.



Geri Dön