02 / 05 / 2024

Optimum Alışveriş Merkezinde topaç çevirme şenliği!

Optimum Alışveriş Merkezinde topaç çevirme şenliği!

Türkiyenin ilk ve tek ahşap oyuncak markası Neva Toys, 23 Nisan nedeniyle Optimum Alışveriş Merkezinde Topaç Çevirme Şenliği düzenledi. Gün boyu süren etkinlikte çocuklara topaç başta olmak üzere çeşitli hediyeler verildi...



Çocukların sağlıklı bir şekilde eğitilerek büyümesini hedefleyen Türkiyenin ilk ve tek ahşap oyuncak markası Neva Toys, yetişkinlerin çocukluk oyuncağı topaçla bugünkü çocukları buluşturdu. Babalarının oyuncağı ile ilk kez tanışan minikler, topaç çevirmede başarılı olunca, hediye edilecek topaçları yetiştirmekte güçlük çekildi. Etkinlikte başarılı olan 200 çocuğa topaç hediye edildi.

Çocukluk oyuncaklarıyla karşılaşan yetişkinlerin de duygusal anlar yaşadığı şenlik, ilginç görüntülere sahne oldu. Miniklerle yan yana gelen dedeleri de topaç çevirerek torunlarına işin püf noktasını öğretti.

Topacın yanı sıra özellikle kız çocuklarına hitap eden paytaklar, ahşap arabalar ve özellikle denge oyunu nevka, çocukların ilgi odağı oldu.

Çocuk mağazalarının bulunduğu 2. katta yapılan etkinlikte çocuklar, Neva Toysun paytak, fırıldak, araba, trampet, nevka gibi eğitici ve zek geliştirici oyuncaklarıyla oynadı ve 23 Nisan şenliğini doyasıya yaşama şansını yakaladı.
300 bin dolar yatırımla 2009 yılında Neval Holding bünyesinde kurulan Neva Toys, bugünün yetişkinlerinin özlediği topaçlar, zek geliştirici oyunlar, el becerisini güçlendiren oyuncaklar üretiyor. Ailelerin oyuncakta ilk tercihi haline gelen Neva Toys, eğitim kurumları için de önemli bir tedarikçi haline geldi. Kir tutmayan ve bakteri barındırmayan ahşabı ve özel ahşap ustaları ile çocukların eğitimi yanında sağlığını da düşünen Türkiyenin ilk ve tek ahşap oyuncak markası Neva Toysun hedef kitlesi ise 0-6 yaş grubu.

Organik boya kullanılarak çocukların sağlığı korunuyor
Neva Toys, Türkiyenin ve dünyanın gelişen teknoloji süreci ve bu süreçle değişen yaşam ve alışveriş alışkanlıkları, ihtiyaç ve gerekliliklerin organik ürünler tüketimi konusunda insanları yönlendirdiğine inanıyor.  Markanın titizlik gösterdiği bir diğer konu ise boyalar. Üretimde kullanılan boya, DIN EN 71-3 Oyuncak Güvenliği Standardına göre test edilerek içeriğinde çocukların gelişimlerine zarar verecek herhangi bir madde bulundurulmuyor.


Geri Dön