01 / 05 / 2024

Arena Park’ta karne şenliği!

Arena Park’ta karne şenliği!

14-23 Haziran tarihlerinde ArenaPark’ta Karne Şenliği yaşanacak. Şenliğe katılmak için ArenaPark’ta bulunan mağazalardan Trend Card’ı kullanarak 25 liralık alışveriş yapmak ve karneyi göstermek gerekiyor...



Küçükçekmece Atakent’te bulunan ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi,  öğrencilerin karne heyecanına ortak oluyor. 14-23 Haziran tarihleri arasında Karne Şenliği düzenleyen ArenaPark,  binlerce karneye binlerce hediye veriyor.  ArenaPark’ın Karne Şenliği kampanyasına katılmak için Trend Card’ı kullanarak 25 lira alışveriş yapmak yeterli. Sonrasında okul karnesiyle birlikte danışma masasına başvuran ziyaretçiler şans çarkını çevirme hakkına sahip oluyor.   


Çarkı çevir hediyeni kazan

Şans çarkını çeviren tüm öğrencileri birbirinden güzel hediyeler bekliyor.   Kampanyada verilecek hediyeler arasında bisiklet, uçurtma, bowling bileti, Starpark eğlence bileti, zeka oyunları, kum boyama seti ve hikaye kitabının yanı sıra frizbi, futbol topu, voleybol topu ve basketbol topu yer alıyor. Ayrıca sürpriz hediyeler de ArenaPark ziyaretçilerini bekliyor.

 



Geri Dön