29 / 04 / 2024

Aretha Franklin'in mirası oğullarını karşı karşıya getirebilir!

Aretha Franklin'in mirası oğullarını karşı karşıya getirebilir!

16 Ağustos 2018'de hayatını kaybeden Aretha Franklin'in ikisi 2010'da ve biri 2014'te yazılmış üç vasiyet bıraktığı açıklandı. Franklin'in kendi el yazısıyla yazdığı vasiyetlerde bazı küçük kısımların anlaşılmaz olduğu söylendi.



16 Ağustos 2018'de hayatını kaybeden Aretha Franklin'in bir vasiyet bırakmadığı düşünülüyordu. Ancak David Bennett'in dün yaptığı açıklamada sanatçının ikisi 2010'a ve biri 2014'e uzanan üç vasiyet bıraktığını söyledi. Vasiyetler Franklin'in Detroit'teki evinde bulundu.

Habertürk'te bulunan habere göre, Franklin'in kendi el yazısıyla yazdığı vasiyetlerde bazı küçük kısımların anlaşılmaz olduğu açıklandı. Vasiyetlerin iki tanesinin bir dolaba kilitlendiği, tesadüfen karşılaşılan ve 2014 yılında yazılanın ise oturma odasında minderlerin altında ortaya çıktığı söylendi.

Oğulları karadan memnun kalmayabilir

Franklin'in ölümünden sonra 80 milyon dolarlık mülküne ilişkin konularda belgeleri bulmak için Franklin’in ailesi ve avukatlarının neden bu kadar geç kaldığı anlaşılmadı. Vasiyetler bulunmuş olsa da, yasaların önünde geçerli olup olmayacağı şu an için belirli değil. El yazısı vasiyetlerin ilgili kişilere şahsen veya avukatları aracılığıyla gösterildiği açıklandı. Avukat Bennett, "Vasiyetler, oğullarından en az iki tanesini karşı karşıya getirebilir" ifadelerini kullandı.


Geri Dön