10 / 05 / 2024

Argo Water Arıtma Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Argo Water Arıtma Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Mesut Demir tarafından kuruldu.



Argo Water Arıtma Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mesut Demir tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Argo Water Arıtma Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü su arıtma ve yumusatma sistemleri, endüstriyel arıtım sistemleri kurmak imal ve insa etmek,montaj ve anahtar teslimi çalıstırmalarını yapmak ve busistemlerin kurulması için gerekli ana ve yardımcı madde ve malzemelerin ithalatını,ihracatını,alımını,satımını ve gerek görüldügünde imalatını yapmak. 2-Kitle turizmi amaçlarına uygun turistik oteller,tatil köyleri ,moteller, pansiyonlar,cam pingler,gazinolar ile yan yardımcı tesislerini tek basına ,yerli ve yabancı gerçek veya tüzel kisiler ile birlikte tesis kurmak, kiralamak,kiraya vermek,satın almak,bu amaçla kurulmus sirketleri almak veya bunlara ortak olmak. 3-Turizm amaçlı deniz yolu, kara yolu tasıma araçları......veanasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön