14 / 05 / 2024

Argos In Cappadocia Oteli Travel Weekly'den ödül aldı!

Argos In Cappadocia Oteli Travel Weekly'den ödül aldı!

ABDde seyahat endüstrisinin önde gelen dergilerinden Travel Weekly, Hollywood yıldızı Cagein kaldığı Argos In Cappadocia butik oteline, dünyanın en iyi lüks otel ve resort otellerine verilen "Silver Magellan" ödülünü layık gördü



ABDnin ünlü dergilerinden Travel Weekly, Türkiyenin önemli turizm merkezlerinden Kapadokyada, Hollywood yıldızı Nicolas Cagein de kaldığı Argos In Cappadocia butik oteline, "Silver Magellan" ödülünü layık gördü.

ABDde seyahat endüstrisinin önde gelen dergilerinden Travel Weekly dergisi, Nevşehirin merkeze bağlı butik otelleri ile ünlü Uçhisar beldesindeki Argos In Cappadocia butik otelini, dünyanın en iyi lüks otel ve resort otellerinden biri olarak seçti.

Dergi, oteli dünyanın en iyi lüks otellerine verdiği "Silver Magellan" ödülüne layık gördü. Butik otel, Türkiyede bu ödülü alan tek otel oldu. Farklı kategorilerde binlerce otel arasından, "Dünyanın En Lüks Otel ve Resort" kategorisinde Argos in Cappadocia butik oteli, "Silver Magellan" ödülü kazanan dünyada iki otelden biri oldu. Bu alanda diğer ödülü Miamideki bir otel aldı. Ödülün verileceği otelleri, Carnival Cruise Lines CEOsu Bob Dickinson, CBS News The Early Show seyahat bölümü editörü Peter Greenberg, "Ölmeden Önce Görülmesi Gereken 1000 Yer" kitabının yazarı Patricia Schultz, Seyahat Bloggerı Johnny Jet, Rudy Maxas World-Rudy Maxa, NYU Tisch Center for Hospitality, Turizm ve Spor Yönetimi Profesörü Lalia Rachden oluşan profesyonel jüri heyeti belirledi.

Nicolas Cagein konakladığı otel

Hollywood yıldızı Nicolas Cagein de, başrolünü oynadığı "Hayalet Sürücü 2 (Ghost Rider 2)" adlı sinema filminin Kapadokyadaki çekimleri için bölgeye geldiğinde konakladığı Argos In Cappadocia butik oteli, yurt içinde ve yurt dışında birçok başka ödül de aldı. Otel, Avrupa Turizm Komisyonu (ETC) tarafından hazırlanan, seyahat trendlerini açıklayan ve Avrupadaki tüm komisyon üyesi ülkelere dağıtılan "Trend Cards 2011"de "Tasarım Otelleri" kategorisinde ödül alırken, Türkiyede gayrimenkul sektörünü kentsel kalite açısından derecelendiren, ilk ve tek yarışması Arkiparc 2011 tarafından otel kategorisinde büyük ödüle layık görüldü.

2010 yılında Conde Nast tarafından "Dünyanın En Çevreci" 4 projesinden biri ve 2011 yılında da "Dünyanın En Romantik" 4 otelinden biri seçilen otel, Travel Leisure Dergisi tarafından da 2010 yılında açılan "Dünyanın En Yeni ve İyi 45 Oteli" arasında yer aldı.

Otel ayrıca, dünyaca ünlü ziyaretçilerin kaldıkları oteller hakkında yorumlarını paylaştıkları Trip Advisor internet sitesi tarafından mükemmellik sertifikası ile de ödüllendirildi.

Travel Weekly

Travel Weekly dergisi, değişen ve rekabet eden seyahat endüstrisinde sektörün nabzını tutuyor ve seyahat profesyonellerine küresel perspektifte geniş kapsamlı ve önde gelen haberleri sağlıyor. Her yıl verilen "Travel Weekly Magellan Awards" ödülleri ile de seyahat
 endüstrisinden uzman isimlerin bir araya geldiği jüri kadrosu, tasarımdan pazarlamaya birçok farklı kategoride en iyileri belirliyor. Ödüller ise 2008 yılından beri veriliyor.
AA


Geri Dön