02 / 05 / 2024

Arifoğlu İnşaat Beylikdüzü'nde 3. projeye star verecek!

Arifoğlu İnşaat Beylikdüzü'nde 3. projeye star verecek!

Beylikdüzü'nde ikinci projeleri olan Arifoğlu Residence projelerini satışa sunan Arifoğlu İnşaat, 2014'ün son çeyreğinde bölgede yeni bir projeye daha start vermeye hazırlanıyor. Firmanın Beylikdüzü'nde başka arsa stokları da bulunuyor.



Geçtiğimiz günlerde Beylikdüzü'nde Beykent Evleri projesinden sonra ikinci projeleri olan Arifoğlu Residence projesini satışa sunan Arifoğlu İnşaat, yatırımlarına yine Beylikdüzü'nde deva edecek.  2014'ün son çeyreğinde Beylikdüzü'nde 3.projelerine start vereceklerini açıklayan Arifoğlu İnşaat İş Geliştirme Koordinatörü, Erol Karapınar, bölgede arsa stoklarının olduğunu bu nedenle uzun süre yatırımlarına Beylikdüzü'nde devam edeceklerini söyledi. 


Arifoğlu markasını daha çok duyacaksınız

Arifoğlu İnşaat olarak inşaat sektöründe 40 yıldır hizmet verdiklerinin altını çizen Karapınar, "Arifoğlu Grup olarak inşaat sektöründe yaklaşık 40 yıldır hizmet vermekteyiz. Yıllardır Türkiye'nin önde gelen konut, AVM ve sağlık projelerinde alt yüklenici olarak hizmet verdik. Önümüzdeki süreçte de yüklenici olarak hizmet vermeye devam edeceğiz. Arifoğlu Residence bizim ikinci konut projemiz. İlk projemiz Beykent Evleri'ydi. Ancak Arifoğlu markasını yaygınlaştıracağız. Yani önümüzdeki dönemlerde Arifoğlu markasını daha çok duyacaksınız" diye konuştu.


Arifoğlu İnşaat Beylikdüzü nde 3. projeye star verecek!


2014'te yeni projemize start vereceğiz

Arifoğlu Residence projelerini 2013 Aralık ayında tamamlayacaklarını vurgulayan Karapınar, " Proje 2013 Aralık ayında yaşama açılacak. Satışlarımızı da Haziran 2014'te tamamlanamıy planlıyoruz. 2014'ün son çeyreğinde yine Beylikdüzü'nde kendi arsamız üzerinde yeni bir projeye start vereceğiz" diye konuştu. 


Beylikdüzü'nde başka arsa stoğumuz da var

Beylikdüzü'nde daha önceden yapmış oldukları arsa yatırımlarının bulunduğuna dikkat çeken Erol Karapınar, "Beylikdüzü bölgesinde şu anda planlamasını yaptığımız projeler var. Fakat biz elimizdeki iş bitmeden diğerine geçmek istemiyoruz. Uzun süre de Beylikdüzü'nde yatırımlarımıza devam edeceğiz. Çünkü bölgede daha önce yaptığımız arazi yatırımlarımız var. İlk aşamada onların planlamasını yapacağız" ifadesinde bulundu. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön