29 / 04 / 2024

Arifoğlu İnşaat Beylikdüzü Residence ulaşım!

Arifoğlu İnşaat Beylikdüzü Residence ulaşım!

Firma: Arifoğlu İnşaat

Proje: Arifoğlu Residence

Arifoğlu İnşaat Beylikdüzü Residence ulaşım, adres ve iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Beylikdüzü Arifoğlu Residence projesinde konut teslimlerinin 2013 yılı Aralık ayı sonunda yapılması planlanıyor...




Arifoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor olan Arifoğlu Rezidans projesi İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü ilçesinde yükseliyor.  Arifoğlu İnşaat  Beylikdüzü Residence ulaşım bilgileri haberin devamında bulunuyor.


2 bin 617 metrekare arsa alanında yükselen Beylikdüzü Arifoğlu Rezidans projesi 2 blok olarak inşa ediliyor. Blokların 15 katlı olarak inşa edildiği Arifoğlu Rezidans Beylikdüzü projesi 120 adet konuttan meydana geliyor. 


Arifoğlu Rezidans Beylikdüzü ödeme planı kapsamında konut bedelinin yüzde 75 kısmına kadar banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor. Haziran 2012 yılında başlayan Arifoğlu Rezidans Beylikdüzü teslimleri 2013 yılı sonunda yapılıyor.


Beylikdüzü Arifoğlu Rezidans fiyatları için 0212 855 07 40 numaralı telefondan Arifoğlu Rezidans Beylikdüzü satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Beylikdüzü Arifoğlu Rezidans projesinin toplam inşaat alanı 16 bin metrekare olarak belirlendi.


Beylikdüzü Arifoğlu Rezidans satılık daire seçenekleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon sunuluyor. Arifoğlu Rezidans Beylikdüzü'nde daireler kat bahçeli, açık ya da kapalı mutfak olmak üzere çeşitli tiplerde tasarlandı.


Arifoğlu İnşaat Beylikdüzü Residence ulaşım!

Arifoğlu İnşaat Beylikdüzü Residence adres : Atakent Cad. No:31 Beylikdüzü - İstanbul


Arifoğlu İnşaat Beylikdüzü Residence ulaşım


Arifoğlu İnşaat Beylikdüzü Residence ulaşım!


Arifoğlu İnşaat Beylikdüzü Residence iletişim

Telefon: 0212 855 07 40

Web Adresi: http://arifogluresidence.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön