17 / 05 / 2024

erol karapıhar arifoğlu inşaat

erol karapıhar arifoğlu inşaat

Beylikdüzü'nde ikinci projeleri olan Arifoğlu Residence projelerini satışa sunan Arifoğlu İnşaat, 2014'ün son çeyreğinde bölgede yeni bir projeye daha start vermeye hazırlanıyor. Firmanın Beylikdüzü'nde başka arsa stokları da bulunuyor.

Baharatlarda kanserojen madde şoku! Bakanlık devreye girdi

Singapur'a gönderilen Arifoğlu markasına ait üç çeşit baharatta kanserojen renklendirici madde bulunması şok etkisi yarattı. Skandal üzerine Tarım ve Orman Bakanlığı devreye girdi. Firma ve ürünlerine yönelik denetimlerin devam ettiğini belirten Bakanlık, kritik bir bilgi daha verdi.

Zincir marketlerde satılan o baharat, yurt dışında toplatıldı! Gerekçesi korkunç!

Türkiye kökenli Arifoğlu markasına ait, Singapur'a ihraç edilen üç baharat türünde yiyeceklerde kullanılması yasak olan ve kanser riski taşıyan endüstriyel boya tespit edildi. Ürünler toplatıldı. Bu kararın ardından söz konusu baharat firması Arifoğlu’dan açıklama geldi.

Hayalioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Hayalioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Hayalioğlu tarafından kuruldu.

Mısır Çarşısı'ndan doğan lezzet! Arifoğlu’nda bitki setleri avantajlı fırsatlarla! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Baharat ve bitki çayları olmak üzere bitkisel yağlardan pekmeze kadar hatta organik gıdalardan arı ürünlerine ve doğal kozmetik setlere kadar birçok ürün yelpazesi sunan Arifoğlu, doğalı arayanlar için online mağazasında avantajlı fırsatlar sunuyor. İşte 22 Eylül 2022 Arifoğlu fiyat listesi

Mahmutbey-Esenyurt Metrosu'nun ilk harç dökümü yapıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yeni bir metro projesiyle taçlandırdı. Proje bittiğinde, İstanbulluları Esenyurt’tan Kabataş’a aktarmasız bir şekilde 67 dakikada ulaştıracak Mahmutbey-Esenyurt Metrosu'nun ilk harç dökümünü gerçekleştirdi.

Oktaa Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Oktaa Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Birge Yıldırım Okta, Burak Arifoğlu ve Gürkan Okta ortaklığında kuruldu.

Danişmant Oğlu Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Danişmant Oğlu Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Danismant tarafından kuruldu.

Kervan Yatırım İnşaat Boya Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kervan Yatırım İnşaat Boya Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Karapınar tarafından kuruldu.

Karapınar taziye evinin inşaatı tamamlandı!

Erdemoğlu ailesi tarafından Karapınar Mahallesinde yaptırılan ve inşaat çalışması tamamlanan taziye evinin çevre düzenlemesi gerçekleştiriliyor. 

Tellioğlu Erok İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Erok İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Erol Öztel ve Oktay Yener ortaklığında kuruldu. 

Çorum Erol Olçok Eğitim Araştırma Hastanesi 15 Temmuz'da açılıyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından 215 milyon liralık yatırımla Çorum'da yaptırılan ve FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde oğlu ile şehit olan Erol Olçok'un isminin verildiği 800 yataklı hastane, hain darbe girişiminin birinci yılında hizmete açılacak.

Kenan İmirzalıoğlu: Miami’den ev almadık!

Kenan İmirzalıoğlu, yapımcı Erol Avcı ve 'İçerde' dizisine yeni katılan Uğur Yücel'le Etiler Zerafet'te bir araya geldi. Oyuncu, eşi Sinem Kobal'la gittiği Güney Amerika tatilinde Miami Beach Star Island'da ev aldıkları iddialarına da açıklık getirdi.

Yurtdışında 'turizm markasıyız' kavramına vurgu yapalım!

Artaş İnşaat Turizm Yatırımları Koordinatörü Recep Arifoğlu, "Yurtdışında 'güvenliyiz' yerine, 'turizm markasıyız' kavramına vurgu yapalım" dedi.

erol karapıhar arifoğlu inşaat Haberi

erol karapıhar arifoğlu inşaat

Geçtiğimiz günlerde Beylikdüzü'nde Beykent Evleri projesinden sonra ikinci projeleri olan Arifoğlu Residence projesini satışa sunan Arifoğlu İnşaat, yatırımlarına yine Beylikdüzü'nde deva edecek.  2014'ün son çeyreğinde Beylikdüzü'nde 3.projelerine start vereceklerini açıklayan Arifoğlu İnşaat İş Geliştirme Koordinatörü, Erol Karapınar, bölgede arsa stoklarının olduğunu bu nedenle uzun süre yatırımlarına Beylikdüzü'nde devam edeceklerini söyledi. 


Arifoğlu markasını daha çok duyacaksınız

Arifoğlu İnşaat olarak inşaat sektöründe 40 yıldır hizmet verdiklerinin altını çizen Karapınar, "Arifoğlu Grup olarak inşaat sektöründe yaklaşık 40 yıldır hizmet vermekteyiz. Yıllardır Türkiye'nin önde gelen konut, AVM ve sağlık projelerinde alt yüklenici olarak hizmet verdik. Önümüzdeki süreçte de yüklenici olarak hizmet vermeye devam edeceğiz. Arifoğlu Residence bizim ikinci konut projemiz. İlk projemiz Beykent Evleri'ydi. Ancak Arifoğlu markasını yaygınlaştıracağız. Yani önümüzdeki dönemlerde Arifoğlu markasını daha çok...