29 / 04 / 2024

Arıkan Yapı, Park Village projesini anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!

Arıkan Yapı, Park Village projesini anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!

Arıkan Yapı, Park Village projesini görücüye çıkardı. www.emlakkulisi.tv ekibi, Park Village projesinin basın tanıtım toplantısını izledi... İşte Park Village lansmanında yaşananlar...



Arıkan Yapı, Park Village projesini anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!

PARK VİLLAGE İLE ARIKAN YAPI TEK KATLI VİLLA KONFORUNU YAŞATIYOR!

Arıkan Yapı tarafından geliştirilen Park Village projesi, 39 bin yıldan bu yana insanlık tarihine eşlik eden zeytin ağacı ile Büyükçekmecede konumlandırıldı. Merdivenlerin hayattan çıkarıldığı Park Villagede tek katlı, rahat ve konforu ön planda tutan bir anlayış geliştiriliyor.

Ocak 2012de inşaatı başlaması planlanan Park Villagede konutların Aralık 2013 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Her birisi 250, 300 ve 350 metrekarelik geniş villalar yapmak için yola çıktıklarını belirten Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan, insanların bu tür geniş evler istediklerini dile getirdi.

Villaların tek katlı, yüksek tavanlı ve optimum kullanım alanı sağlayan bir konsepte sahip olduğuna değinen Arıkan, Bu villalarda 1500 ile 2 bin metrekare arasında değişen bahçe alanları ile her birisinde ayrı ayrı havuzlar bulunuyor. Yere yakın, yatay ve yükseklikten korunmuş bir proje burası dedi.

Bu tür proje geliştirmek için arsa bulmanın ciddi bir sorun olduğuna değinen Arıkan, İnsanlar daha fazla kazanmak için bu tür projelere arsalarını vermek istemiyor. Projenin emsal değeri 0.10. Bu açıdan arsa bulmak ve proje geliştirmek zaman aldı. 312 bin metrekare arsanın 270 bin metrekaresini yeşil alana ayırdık. Villalar 40 bin metrekare üzerinde kuruldu. 4 tipte 144 villa yapacağız diye konuştu. Villaların 525 bin dolar, 600 bin dolar ve 750 bin dolardan satışa çıkarıldığını belirten Arıkan, 20 Haziran 2011den bu yana satıştayız. Yaklaşık yüzde 35i satıldı. Üçte birini peşin aldığımız takdirde geriye kalanın üçte birine 2 yıllığına faizsiz taksit yapıyor ve kalanını villa tesliminde alıyoruz dedi.

Eğitim sektöründen geldiklerini, belirten Arıkan, Med Dersaneleri, MEF, Arıkan Yayınları gibi kuruluşlarla derhanecilik yaptık. 2004 yılından bu yana inşaat sektöründe Park City ile Bahçeşehirde bir AVMyi tamamladık  diyerek sözlerini tamamladı.

PROJENİN KÜNYESİ
Proje Adı:  Park Village
Yatırımcı: Arıkan Yapı
Proje Lokasyonu: Büyükçekmece Göl Vadisi
Arazi: 312.692.000 m2
Toplam İnşaat Alanı: 51.368.000 m2
Proje Başlangıcı: Ocak 2012
Proje Bitimi: Aralık 2013
Villa Adedi: 144
Villa Tipleri: Sardes- Thera-Lagina-Alinda-Claros- Larisa Trilye  (7 faklı tip)
Villa Büyüklükleri: 250m2 300m2 - 350m2
Mimari Proje: Proje Mimarlık-Y.Mimar Mert Yampal
Statik Proje:İmaar İnşaat-Y.M.Ali Tahir Bulduk
Elektrik-Mekanik Proje: Enve Enerji-Makine Mühendisi-Cem Karabal
                                                                   Elektrik Mühendisi-İzzet Karabal
Zemin Etüt: Kadıoğlu Mühendislik-Aydın Kadı
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com


Geri Dön