28 / 04 / 2024

Ariston Thermo Group'tan özel çekiliş ve kampanya!

Ariston Thermo Group'tan özel çekiliş ve kampanya!

Isıtma sektörünün dünya devi Ariston Thermo Group kombi kullanıcılarının karşısına çok özel bir çekiliş ve kampanya ile çıkıyor. Kombi bakımı yaptıranlara çekilişe katılma hakkının yanı sıra herkese, her keseye uygun özel garanti uzatma fırsatını sunuyor



Kombi bakımı yaptıranlara Ariston Thermo Group 'tan kaçırılmayacak bir teklif. Eğer sizin de bir Ariston kombiniz var ise, verimli bir çalışma ve tasarruf için kombinizin bakımını yaptırmanın tam zamanı! çünkü 20 Haziran – 20 Ağustos 2011 tarihleri arasında Ariston markalı tüm kombilerin bakım fiyatı sadece 50 TL olacak. Üstelik eski kombinize bakım yaptırırken, yeni bir kombi kazanma şansı da elde edeceksiniz. Ariston yetkili servisi tarafından bakımını yaptırdığınız Ariston kombiniz sayesinde yeni kombi çekilişine katılma hakkı elde edeceksiniz. çekiliş sonucu 5 adet CLAS 24 FF kombi sahiplerini bulacak. Kazananlar 29 Ağustos 2011 tarihinde Radikal Gazetesinde duyurulacak.

Ariston Thermo Group müşterileri “garantim bitince ne olacak ” demeden,   Ariston onlara çok özel bir kampanya sunuyor.
Ariston 'un sunduğu özel garanti paketlerinden yararlanarak garantinizi uzatmak şimdi çok avantajlı! Size en uygun özel garanti paketinizi satın alabilir, 20 Ağustos 2011 'e kadar %10 indirimli fiyattan yararlanabilirsiniz. Herkese, her keseye uygun paket seçeneği sunan Ariston Thermo Group bu kampanyasıyla müşteri memnuniyetine verdiği değeri vurgulamakta.


Geri Dön