29 / 04 / 2024

Ariston'dan anti-alerji programlı çamaşır makinesi!

Ariston'dan anti-alerji programlı çamaşır makinesi!

Tüketiciye yönelik çözümlerin iddialı markası Hotpoint-Ariston, her beş çocuktan birinin alerjik hastalığı bulunmasından yola çıkararak, anti-alerji programına sahip ilk çamaşır makinesini üretti



İngiliz Alerji Derneği'nin onayladığı yeni nesil çamaşır makinesi, enerji tasarrufu ve ultra hassas yıkama programlarına da sahip. Hotpoint-Ariston, ürün gamının en gelişmiş çamaşır makinesi tanıtımını düzenlenen basın toplantısıyla, Indesit Company Türkiye Pazarlama Müdürü Marco Falaschetti Hotpoint-Ariston'un Yeni Nesil Çamaşır Makinesi tanıtımını gerçekleştirdi. Hotpoint-Ariston'un yeni nesil çamaşır makinesi Ar-Ge çalışmaları ve üretim faaliyetleri için 21 milyon Avro yatırım yapıldı.

ALERJENLER YOK EDİLİYOR

Falaschetti, ürünün alerjiye neden olan temel alerjenleri yüzde 99,99 oranında ortadan kaldırdığının bilimsel olarak kanıtlandığını söyleyerek, Hotpoint-Ariston yeni nesil çamaşır makinelerinin hepsinde anti-alerji programının yer alacağını vurguladı. Prof. Dr. Yonca Nuhoğlu ise konuşmasında astım ve alerjinin gelişmiş ülkelerde daha sık görüldüğünü belirterek, ülkemizde her 5 çocuktan birinin alerjik hastalığı ve her 10 çocuktan birinin de astımı olduğunu söyledi.
Yeni Şafak


Geri Dön