27 / 04 / 2024

Ark Residence'ta 190 bin TL'ye!

Ark Residence'ta 190 bin TL'ye!

Halkalı'nın girişinde yükselen Ark Residence'ta fiyatlar 190 bin TL'den başlıyor. Proje, alanları 74  ila 96 metrekare aralığında olan toplam 113 konuttan meydana geliyor...



Komsan Kompresör"ün Halkalı"daki ilk fabrika arazisinde yapımına başladığı  Ark Residence, 'Halkalı"nın İlk Gerçek Residence Projesi' olarak lanse ediliyor. Fiyatların 190 bin TL'den başladığı projede lansmana özel avantajlarla satış yapılıyor.

Halkalı"nın girişinde yükselen Ark Residence, kalabalık yaşamdan sıkılan kişilerin tercih edebileceği bir proje olarak dikkat çekiyor. Halkalı Caddesi"nin hemen girişinde bulunan ARK Residence,    3,60 metre kat yüksekliği ile 12 katta 74 “ 96 metrekare aralığında toplam 113 konuttan meydana geliyor.

Concierge hizmetleri, havaalanı transferleri, market, kuru temizleme, eczane, kırtasiye, vale park hizmeti, housekeeping, 24 saat gelişmiş güvenlik ve temizlik hizmetlerinin verildiği Ark Residence projesinde fitness center, sauna, kafe, mini golf sahası da mevcut.

Tem “ E5 otoyolları, Basın ekspres yolu, Atatürk Havalimanı, Olimpiyat Stadı, Uluslararası Tema parkı, Masko-İstoç-Otocenter gibi iş merkezlerinin yanı başında hayata geçirilen Arkresidedence, Starcity ve 212 AVM"ye araçla 5   dakikalık mesafede yer alıyor.

Ark  Rezidans'ta daire içlerinde ise ankastre fırın, ankastre elektrikli ocak, karbon filtreli davlumbaz, bulaşık makinesi, kurutmalı çamaşır makinesi, buzdolabı ve vestiyerli dolap da yer alıyor.

Elektrik kesintilerinde yol, çevre aydınlatma, ortak alanlar ve dairelerin acil ihtiyacını karşılamak üzere jeneratör ve her daireye en az 1 araçlık kapalı otopark ve ayrıca misafir otopark alanı da projenin standartları arasında yer alıyor.

548 18 19

[email protected]

 


Geri Dön