07 / 05 / 2024

Arkas, 18 bin metrekarelik alanda otomobil satacak!

Arkas, 18 bin metrekarelik alanda otomobil satacak!

Arkas Otomotiv 5 milyon Euro yatırımla Ankara'da açacağı 18 bin metrekarelik dev showroom'da içlerine Jaguar'ın da olduğu 6 markayı satacak. şžirketin hedefi sadece Ankara'da yılda 5 bin araç satmak....



Ankara, Bursa, Denizli, İstanbul ve İzmir'deki 23 yetkili bayisinde Citroer Chevrolet, Ford, Mazda, Opel, Peugeol Renault Trucks ve Volvo gibi 8 farklı markanın satış ve satış sonrası hizmet faaliyetlerini yürüten Arkas en büyük projesini 5 milyon Euro yatırımla eylü ayında Ankara'da hayata geçirecek.

Arkas Türkiye'nin ve Ortadoğu'nun en büyük, Avrupa'nın ikinci büyük alışveriş merkezi olarak açılacak olan 'Nata Vega Alışveriş Merkezi' 18 bin metrekarelik bir kapa alanda içlerinde gruba yeni katılacak olan Jaguar'ın da bulunduğu 6 marka satmaya hazırlanıyor. şžirket proje hayata geçtikten bir yıl sonra ise bugi yüzde 1.40 olan pazar payını da yüzde 2'ye çıkarmayı hedefliyor. Arkas hedefine ulaştığında, pek çok distribütörden daha fazla satış yapan bir bayi haline gelecek.

Önder Cider bu projeyle birlikte    2  5 bin Euro yatırımla geliştirdikleri yeni İT altyapılarının da devreye gireceğir artık araçlarını servise bırakan müşterilerinin, aracın hangi aşamada olduğunu uygun cep telefonlarından takip edebileceklerini söyledi.
Habertürk


Geri Dön