29 / 04 / 2024

Arluxia'da mağazalar Mart’ta satışta! Metrekaresi 8 bin liradan!

Arluxia'da mağazalar Mart’ta satışta! Metrekaresi 8 bin liradan!

Firma: ISTA Gayrimenkul

Proje: Arluxia

Beylikdüzü Beykent’te inşa edilen Arluxia'da yer alan mağazalar 2013’ün Mart ayında satışa çıkıyor. Projede yer alan 29 mağazanın metrekaresi 8 bin liradan başlıyor




AR Şirketler Grubu'nun iştiraklerinden biri olan ISTA Gayrimenkul'ün inşa ettiği  Arluxia  projesi Beylikdüzü Beykent’te hayata geçti. . 34 dönüm alana inşa edilen Arluxia’da 156 ofis, 29 mağaza ve 10 adet restoran yer alıyor.  Beykent Arluxia projesinde ofislerin metrekare birim fiyatları 1.750 TL ile 3 bin 500 TL arasında değişiyor. 


Beykent Arluxia projesinde bulunan mağazaların alanları ise 22 metrekareden başlıyor, 150 metrekareye kadar yükseliyor. Projede ön taleplerin Mart ayında toplanmaya başlanacağı mağazaların metrekare birim fiyatı ise 8 bin lira ile 12 bin lira arasında değişim gösteriyor. Projedeki mağazaların peşin ödemesine yüzde 5 oranında indirim uygulanıyor. Mağaza sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.


Mağazaların 2013 Ekim-Kasım gibi teslim edilmesinin planlandığı projede Arluxia projesinde fuar ve metrobüse ring seferler, acil durumlar için ilk yardım hizmeti, ücretsiz web tasarım, kişisel asistan hizmeti hizmetleri sunuluyor.



444 40 88 

http://www.arluxia.com

Gülay ODABAŞI




projeye sor



Geri Dön