29 / 04 / 2024

Armani, Burj Dubai'de otel açtı!

Armani, Burj Dubai'de otel açtı!

İtalyan moda devi Giorgio Armani, ilk otelini Dubai'de 818 metre yüksekliğiyle dünyanın en yüksek binası olan "Burj Dubai"de açtı



İtalyan moda devi Giorgio Armani, ilk otelini Dubai'de 818 metre yüksekliğiyle dünyanın en yüksek binası olan "Burj Dubai"de açtı. Binanın altı katma yaydan otelde toplam 160 oda bulunuyor. Ayrıca sekiz katta 144 lüks rezidans daire yer alıyor. Duvarında resim bile asılı olmayan en küçük odaların fiyatı 4 bin dirhem (1089 dolar) olarak açıklanırken, en lüks süitlerin gecelik fiyatı ise 40 bin dirheme (10 bin 890) kadar çıkıyor. Armani oteli Dubai merkezli şirket Emaar Properties PJSC işbirliğiyle açtı. Her iki şirket de otelin maliyeti hakkında açıklama yapmaktan kaçınıyor. İki ortak bir sonraki otellerini ise 2011'de İtalya'nın Milano kentinde açmayı planladıklarını açıkladı. Armani ve Emaar, Milanı'nun ardından lüks otellerini Marakeş, Marassi, New York, Tokyo, Şanghay ve Londra'ya da genişletmeyi planlıyor.
Vatan

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler

Dünyanın ilk Armani oteli Burj Halife'de
Dünyanın ilk Armani marka oteli Dubai'deki dünyanın en yüksek binası Burj Halife'de dün resmen hizmete girdi.

Açılışa katılan ünlü İtalyan modacı Giorgio Armani, Dubai merkezli Emaar Emlak ile beraber önümüzdeki 10 yıl içinde en az 10 adet daha otel açacaklarını söyledi. Toplam 160 odalı ve 144 özel konutlu olan Armani Otel, Burj Halife'nin ilk 16 katı ile 38 ve 39'uncu katlarında yer alıyor. Otelde gecelik konaklama fiyatlarının 1.100 dolar ile 5 bin dolar arasında olduğu belirtildi.
Star

Dünyanın ilk Armani oteli en yüksek binada açıldı
Dünyanın ilk Armani oteli Dubai'de bulunan dünyanın en yüksek binası Burç Halife'de açıldı. Eylül 2009'da hizmete girmesi planlanan otelin açılışı, önce yıl sonuna ertelenmiş, sonra 21 Nisan olarak ilan edilmiş, İzlanda'da yanardağ patlayınca 27 Nisan'a alınmıştı. Açılışa katılan İtalyan modacı Giorgio Armani, beş yıl süren çalışmanın ardından projenin hayata geçtiğini görmenin gurur verici olduğunu söyledi. 160 odalı ve 144 özel konutlu Armani Hotel, Burc Halife'nin ilk 16 katıyla 38. ve 39. katlarında. En ince detayına kadar bizzat Armani'nin ilgilendiği otelde bir gece giyatı 1100 dolardan (1650 TL) başlıyor, Armani imzalı odanın fiyatıysa 5 bin dolar (7 bin 500 TL). Her müşteriye bir menajer tahsis edilecek otelde Armani Prive adlı eğlence klubü, spa, bir şekerleme mağazası ve Armani Galleria da bulunuyor.
Radikal


Geri Dön