03 / 05 / 2024

Armani ve Versage Outlet, Airport'ta açılıyor

Armani ve Versage Outlet, Airport'ta açılıyor

Dünyaca ünlü İtalyan giyim markası Armani ve Versage'nin outlet mağazası nisandan itibaren İstanbul Yeşilköy'deki Airport Outlet Center'da hizmete açılacak



Döğme Ailesi'ne ait Londra Dış Ticaret tarafından 150 milyon TL'lik yatırımla inşa edilen Airport Outlet Center'ın Genel Müdürü Burçin Bendegül, küresel ekonomik krizi başarıya dönüştürmeyi başardıklarını söyledi. Kriz döneminde hem ciro, hem de AVM'ye giriş yapan mağaza sayısını artırdıklarını belirten Bendegül, devamla şunları kaydetti: "Başarımızı gören yatırımcılar AVM'mizde yeni mağazalar açmak için bize güvendiler. Krize rağmen Marks &Spencer, Fabrika, İpekyol, Beymen Business, Mudo, DS Damat gibi markalar aramıza katıldı. 2009 Nisan ayında ise İtalyan giyiminde önde gelen markalardan Armani Jeans, Versace, Trussardi Jeans'nin Avrupa yakasındaki tek outlet ürünlerinin satılacağı mağaza olacak. Ayrıca US Polo Outlet, X Zado Outlet, Rodi Outlet ve Kanz Outlet de aramıza katılacaklar."

HAVALİMANI 1.5 DAKİKA
Atatürk Havalimanı ile aralarındaki mesafeyi kısaltacak Ayamama Deresi üzerine inşa edilecek köprünün maliyetinin 750 bin TL'sini de kendilerinin üstlendiklerini kaydeden Bendegül, "Köprü ile Airport Outlet Center ile Atatürk Havalimanı arasındaki mesafe 1.5 dakikadan daha kısa bir süreye inecek" dedi.
Sabah


Geri Dön