01 / 05 / 2024

Armoda Turizm Limited Şirketi kuruldu!


Armoda Turizm Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Aysun Efruz Chapier ve Richard Jean Al Chapier ortaklığında kuruldu.



Armoda Turizm Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Aysun Efruz Chapier ve Richard Jean Al Chapier ortaklığında kuruldu.

Armoda Turizm Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. b. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek c. Her türlü konfeksiyon ürünü kot, pantolon, blucin, eşofman, gömlek, ceket, palto, etek, kazak, kravat gibi giyim eşyasının ihracı, ithali, toptan ve perakende dahili ticaret ve pazarlamasını yapmak. Kreasyonlar hazırlamak, defileler düzenlemek, bayilik, acentelik, mümessillik almak vermek, bu işlerle ilgili atölyeler, fabrikalar kurmak, mağazalar açmak. d. Her türlü gayrimenkul almak, satmak. e. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alım,satımını yapmak f. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alım, satımını yapmak g. Sirket faaliyetleri ile ilgili olan veya bu faaliyetleri için faydalı ihtira haklarını ve beratlarını, lisans ve imtiyazları, patentleri, telif haklarını, cografi isaretleri, endüstriyel tasarımları,teknik yardım ve ruhsatları, ticaret ünvanlarını, markaları, isletme haklarını, isletme imtiyazlarını ve bunlar gibi çesitli fikri ve gayrimaddi hak ve kıymetleri devir alabilir, iktisap edebilir devredebilir, kendi adına tescil ettirebilir, satabilir, teminat olarak gösterebilir, rehnedebilir ayni sermaye olarak baska şirketlere koyabilir ve sair her türlü hukuki tasarruflarda bulunabilir, maksat ve mevzuu ile ilgili her türlü know-how anlasmaları yapabilir kullanabilir. h. Konuları ile ilgili olarak yurt içinde ve yurt dışında şubeler ,acenteler açmak,acentelik ,bayilik, ortaklık distiribütörlük ,mümessillik almak ,ihtira beratı ,know-how ,marka lisans,ruhsatname imtiyazlar gibi ticari sinai haklar iktisap etmek, kullanmak, satınalmak, kiralamak, kiraya vermek, devir etmek ı.Şirketin amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir,bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir. İpotek alabilir,ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir şirekt gayrımenkulleri üzerinde irtifak,intifa,sukna gayrımenkul mükellefiyeti,kat irtifakı,kat mülkiyeti tesis edebilir. i.Her türlü gayrımenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.


Geri Dön