28 / 04 / 2024

Armonia Concept Residence projesi nerede?

Armonia Concept Residence projesi nerede?

Firma: Neva Prestij Yapı ve Alpak İnşaat

Proje: Armonia Concept Residence

Alpak ve Neva Prestij Yapı imzasıyla hayata geçen Armonia Concept Residence projesi 21 dönümlük arazi üzerinde yer alıyor. Proje 10 bloktan oluşuyor. "Armonia Concept Residence projesi nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.



Armonia Concept Residence projesinde daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede 650 daire ve 10 dükkandan oluşuyor. 21 dönümlük arazi üzerinde yükselen proje Alpak ve Neva Prestij Yapı tarafından hayata geçiriliyor.


Armonia Concept Residence sosyal imkan olarak çocuk kulübü, kütüphane, spor yolu, kamelya oturma alanı, açık otopark, sauna,  kapalı- açık yüzme havuzu, aquapark, fitness salonu gibi seçenekler sunuyor.


Armonia Concept Residence E5 caddesine çıkan yola 40 metre kadar uzaklıkta yer alırken metro bağlantısı ile bölgedeki tüm işyerleri, sanayi ve yerleşim yerlerinin yakınında bulunuyor. 


Armonia Concept Residence projesinde 1+1 daireler 119 bin TL'den başlarken 2+1 daireler ise 195 bin TL'den başlıyor. Tapularının hemen teslim edildiği projede daire teslimleri ise 2016 yılının Şubat ayı olarak planlanıyor.


Armonia Concept Residence projesi nerede?

Ankara İli'nin  Eryaman İlçe'sinde yükselen Armonia Concept Residence projesi 10 bloktan oluşuyor.


Armonia Concept Residence projesi nerede?

Adres: Şehit Osman Avcı Mah. Kaplan Caddesi No: 11 Eryaman/Ankara


Armonia Concept Residence iletişim!

Tel:0312 280 24 24

Web: [email protected]

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön