28 / 04 / 2024

Armutlu Altınevler Projesi’nde inşaat süreci hızlandı!

Armutlu Altınevler Projesi’nde inşaat süreci hızlandı!

Kuran Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kuran, Altınevler projesinin hayata geçirilmesi ilgili tüm bakanlıklar nezdinde yasal prosedürleri bitirdiklerini ve inşaatlarına tüm hızıyla başladıklarını ifade ederek, “Herkesin hayaline hizmet edecek olan projemiz, kazandıracak” dedi...



Altınevler projesinin hayata geçirilmesi yönünde uzun süredir bakanlıklarla yasal prosedürler üzerine çalışan Kuran Grup,  yasal prosedürleri bitirip inşaat çalışmalarına hız verdi.

Milli Gazete'den Nedim Odabaş'ın haberine göre; Kuran Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kuran, Altınevler projesinin hayata geçirilmesi noktasında ilgili tüm bakanlıklar nezdinde yasal prosedürleri bitirdiklerini ve inşaatlarına tüm hızıyla başladıklarını dile getirdi.

Altınevler projesinin hayata geçirilmesi yönünde uzun süredir bakanlıklar nezdinde yasal prosedürleri bitirmek için çalışan Kuran Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kuran, “Tüm prosedürleri tamamladık ve Altınevler projesine hız verdik. Şu anda inşaat çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz.. Allah’ı n izniyle Armodies projesinde nasıl insanlarımızı  tüm zamanların rekorunu kırdığımız inşaat süreciyle tapu sahibi yaptıysak, Altınevler projesinde de inşaatlarımızı bitirip herkesin huzur içinde tatillerini geçirebileceği bir boyutta çalışmalarımızı yapmış olacağız” dedi.

Gayrimenkul, termal turizm alanındaki kalite konseptli yatırımlarıyla çalışan Kuran Grup, yine kalitesini konuştuyor ve Armutlu’da konut projeleriyle yatırımcılara fırsat kapılarını aralıyor. Armutlu Koyundere Mevkii’nde muhteşem manzarasıyla, denize sıfır konutlarıyla yatırımcısına kazanç vadeden Kuran Grup, Altınevler adını koyduğu projesiyle sektördeki deneyimini ev sahibi olmak isteyenlerle buluşturuyor.

DENİZE SIFIR, ORMAN, TERMAL

Yalova’nın Armutlu ilçesinde denize sıfır olarak inşa edilecek olan Altınevler projesinin 700 konuttan oluşacağını, 78.500 metrekare alana yapılacak olan Altınevler projesinin 1+1, 2+1 ve 3+1 dubleks dairelerden meydana geldiğini, denizin yanı başında ve doğanın tam ortasında sloganıyla inşa edilecek olan Altınevler’de bir büyük bir alışveriş merkezi yapılacağını belirten Kuran, “Açık ve kapalı yüzme havuzlarının yanı sıra termal havuzların da bulunacağı sosyal alanlarda, çocuk oyun alanları, yürüyüş alanları, 1000 araçlık otopark, fitness, SPA ve saunaların olacağı Altınevler hepinizi yeşilin ve denizin hemen yanı başına davet ediyor." dedi.

20 BİN AİLEYİ TAPU SAHİBİ YAPTIK VE PROJEMİZİ EKSİKSİZ TESLİM ETTİK

Kuran Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kuran, “Biz Armodies Termal Park projesine başlarken gelen talepler üzerine herkesin kendisine ait tapusu olacak diye yola çıktık. Bugün 20 bin aileyi tapu sahibi yaptık ve projemizi eksiksiz teslim ettik. Bugün ise ailemize yeni üyeler eklemek için Altın Evleri en kısa sürede bitirmek arzusuyla kollarımızı sıvadık. Biz Altınevler’de sadece konut üretmeyeceğiz. Aynı zamanda orada bir yaşam alanı inşa edeceğiz. Projenin hemen yanı başında bir alışveriş merkezi yaparak daire sahipleri sıkıntı yaşamadan her istediklerine ulaşabilsinler istedik. Daire sahiplerinin termal havuzları ve SPA merkezleri ile tatillerini sağlıklı bir şekilde geçirmelerini sağlayacağız. Açık ve kapalı havuzlarımızın dışında 3 km’lik plajımız da hizmet vermiş olacak. Bizim için tatili en çok yapanlar çocuklardır. Çocuklar için özel oyun alanları ve havuzları yapacağız. Gençlerimiz için de futbol, basketbol, voleybol ve özel oyun alanları olacak. Aile büyüklerimiz için de ortak dinlenme ve sohbet alanları inşa ederek komşuluk ilişkilerimizi daha da pekiştirmiş olacağız” diye konuştu.

 


Geri Dön