29 / 04 / 2024

Arnavutköy’de yıkım gerginliği!

Arnavutköy’de yıkım gerginliği!

Arnavutköy'de kaçak olduğu tespit edilen ve yıkıma karar verilen bir binada yıkım sırasında bina sahipleri, komşuları ve yıkım ekipleri arasında gerginlik yaşandı.



Arnavutköy'de kaçak olduğu belirlenen ve yıkıma karar verilen bir binada yıkım sırasında bina sahipleri, komşuları ve yıkım ekipleri arasında gerginlik meydana geldi. 

Mynet'te yer alan habere göre; kaçak yapının yıkımı bu sabah saatlerinde düzenlendi. Adnan Menderes Mahallesi, Sultan Çelebi Mehmet Caddesi üzerindeki 2 katlı bina ile ilgili yıkıma karar verildi. Yıkıma başlamak için çok sayıda zabıta, polis ve çevik kuvvet ekibi yıkımın yapılacağı bina önünde hazır bulundu. Binanın alt katında bulunan 2 dairede 3 ailenin yaşadığı ve evdeki eşyaların tahliye edilmediği belirlendi.

Bina sahipleri ve mahalle sakinlerinin uzun uğraşlarının ardından alt katlara dokunulmadan binanın üst katında bulunan kaba inşaatın yıkım işlemi, yıkım ekiplerince düzenlendi. Binada oturduğu ortaya çıkan aileler ve çocuklarının gözyaşları eşliğinde izlediği yıkım sırasında zaman zaman gergin anlar da yaşandı. 2 katlı binanın kaba inşaat halinde bulunan ikinci katı kontrollü olarak yıkımı gerçekleşti. 


 


Geri Dön